Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sachtzi

Co myslicie o Chinczykach

Polecane posty

Gość sachtzi

Najlepiej o kobietach Chinkach, tolerowalibyscie takiego czlowieka? Co o takim myslicie w środku jak go mijacie na ulicy?

Gość ale to jest tylko moje zdanie
jak idzie chinka to zawsze myśle o jej skośnej pipce !

Ja to się z myślami normalnie ogarnąć nie mogę. Mijam Chińczyków co centymetr kwadratowy, to jak to objąć umysłem i wyciągnąć wnioski????

Gość sachtzi
pytam , bo obciągnęłam takiemu jednemu i teraz on chce ze mną chodzić i nie wiem co na to rodzina i znajomi !

Gość Antosza z Domu Furiatów
no wlaśnie nic. nic nie myślę.

Gość lepiejbeznicku
Ktoś się niesmacznie podszyl. Eh pytam bo sama jestem chinka tzn w Polsce się urodziłam ale rodzice chińczycy i czasami ludzie się bardzo na mnie gapią wtedy się zastanawiam co sobie myślą

Gość a ja mys
le ze lubia scat i piss i maja male czlonki

Gość doniczka kraciasta
myślę, że są brzydcy :) ciała dzieci i stare wielkie głowy

Gość lepiejbeznicku
:) przynajmniej jesteś szczera

Gość poniedziałkowe didżełe
Bambino, chyba raczej Wietnamczycy

Gość chinki lubia
babrac sie gowienkiem podczas sexu tak to prawda

Gość lepiejbeznicku
Może i lubią, jestem polka chińskiego pochodzenia więc nie wiem

Gość bhshsbsjsh
Ja myślę ( a raczej zazdroszczę) tego co będą mieli na obiad, bo jeśli gotują swoje tradycyjne potrawy to slinka mi cieknie na samą myśl

Gość Diabeł und Szatan sp Z O.O.
E to japonki, chinki to.. ale ty ile masz lat?

Gość lepiejbeznicku
Uwierz mi że jemy normalnie multikulturowo - trochę polskiego, włoskiego, chińskiego wszystko, no i żadnych kotów nie jemy i nie jedliśmy nigdy

Jestem zaniepokojony. Nie jecie kotów?!

lepiejbeznicku Ktoś się niesmacznie podszyl. Eh pytam bo sama jestem chinka tzn w Polsce się urodziłam ale rodzice chińczycy i czasami ludzie się bardzo na mnie gapią wtedy się zastanawiam co sobie myślą Z reguły faceci gapią się na Azjatki, bo mają egzotyczną urodę. Nirktóre mają krótkie i krzywe nogi, ale są też takie laseczki, że facet traci głowę. Sam znałem jedną Wietnamkę, bardzo ładną i podrywałem kiedyś 2 Chinki, które wyglądały jak TOP modelki. Były smukłe i miały nieziemkie, długie nogi. Śliczne. Ponieważ niestety azjatki maja mentalność izolacji w swoim środowisku i raczej mają dystans do białych mężczyzn, to przestałem się nimi interesować i nie zwracam uwagi. Acz kolwiek z kilkoma wietnamkami i Chinką, albo Chinkami ze 2 razy pisałem na Gronie, dawno temu.

Gość lepiejbeznicku
Nie nie jemy 😴

Diabeł, koty nie są trendy. poza tym to Wietnamczycy do swoich bud z jedzeniem łapali co im wpadło w ręce.

Gość lepiejbeznicku
Ktoś się pytał o wiek mam 18ale przyznaje wyglądam jakbym miała z 15max :)

Gość JEDZENIE KOTÓW
TO PRASTARA TRADYCJA SŁOWIAN.DOCZYTAJCIE, NIEUKI!

No właśnie!! Ta rodzina jest bardzo słabo zasymilowana z naszą kulturą. Potrawy z kota to tradycja w Dziady.

JEDZENIE KOTÓW TO PRASTARA TRADYCJA SŁOWIAN.DOCZYTAJCIE, NIEUKI! Gadasz głupoty. Koty je się na Melmac. A właściwie jadło.

Gość Jozef i na
Nic nie mysle o Chinkach, albo powiem inaczej to czy przechodzaca obok osoba jest chinka, japonka, turczynka czy jakielkolwiek innej narodowosci nie ma dla mnie zadnego znaczenia. A co do tolerowania takiego czlowieka, a to juz zalezy jakim jest czlowiekiem. Chodzilam do szkoly z paroma chinkami, bardzo ladne i zdolne dziewczyny

Gość ?.
Ja tam do Chińczyków nic nie mam, niech sobie i będą moimi sąsiadami

Gość jbjlb
nie lubię ich (sorry, ale ten nachalny sposób bycia, zero jakiejś grzeczności, wszędzie na chama się wpychają nie zwracając uwagi na innych ludzi, strzelają milion fotek tej samej rzeczy, mają durne wyrazy twarzy..) jestem może troche uprzedzona ale to dlatego, że tu, gdzie mieszkam strasznie ich dużo.

Byłem w Chinach przez 3 tyg. To normalni ludzie tacy jak my. Pamiętajcie że ich kultura ma kilka tysięcy lat (nie pamiętam czy 6 czy 7 tys) a nie tylko 1000 jak państwo Polskie. To oni wynaleźli kompas, papier, proch. Dziś są 2 gospodarczą potęgą na świecie. Podobno w 2014 (jeśli będą dalej się tak rozwijać) będą pierwszą gospodarką świata. Kiedy Unia Europejska zaczęła mieć problemy walutowe - zaproponowali Chińczykom sprzedaż jakiś obligacji czy innych papierów dłużnych. Tzn. - zwrócili się do Chin o POŻYCZKĘ. Chiny to będzie bardzo ważny gracz w gospodarce i niedługo w polityce światowej.

Gość fbjdjhxv
a dlaczego mamy nietolerowac? pieprzysz jak zasciankowy biedny polaczek mieszkajacy cale zycie w zapadlej wiosce az dziw bierze ze takie dzikusy jeszcze zyja na tej planecie nawet dzikie plemiona sa umyslowo bardziej ucywilizowane niz ty i inne parapety...