Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamana123

spóźniający sie okres

Polecane posty

Gość podłamana123

Witam drogie panie. Opowiem krótko moją historię, otóż mam 18 lat i w ostatnim miesiącu przeżyłam swój pierwszy raz. Kochałam się z moim chłopakiem z prezerwatywą, zrobilismy to chyba 3 razy w ciągu ostatniego miesiąca. Czasem bawił się palcem (wcześniej mógł dotknąć się w penisa po stosunku), a od dwóch dni spóźnia mi się okres. prezerwatywa była nienaruszona, bo sprawdzałam, takze nie zsuneła się ani nic niebezpiecznego. A jednak, okres się spóźnia. Myślicie, że jest szansa, że nie jestem w ciąży? Po prostu odchodzę od zmysłów

Nic Ci się nie spóźnia. Nie wspominam już nawet o Twoim młodym wieku, kiedy to różne zawirowania są normalne, bo gospodarka hormonalna jeszcze się nie uregulowała.

Perwersja ma rację, dostaniesz okres, spokojnie i w żadnej ciąży nie jesteś, skoro się zabezpieczaliście. Poza tym zauważyłam, że po tym pierwszym razie nieraz hormony szaleją i wtedy się może okres opóźniać. Spokojnie:)

Gość fgfghffff
w wieku 18 lat cykle są z reguły jeszcze nieregularne..na pewno dostaniesz okres niebawem...plemniki to nie McGyvery żeby się przez gumkę wydostać...:-P chyba, ze gumka była dziurawa lub zsunęła się )

Gość połamana1233
no więc zrobiłam test i wyszedł negatywny, jednak w dalszym ciągu nie dostaje okresu, czy mam jakieś powody do obaw? Ostatni raz współżyłam jakieś 2-3tyg temu.

zrób badania krwi w tym badanie tsh tarczycy zła praca tarczycy może być przyczyną spóźniania się okresu