Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny_maz

dzisiaj mija 30 dni bez seksu z zona

Polecane posty

Gość oalalaa
powiedz jej ze albo sie zmieni albo niech jedzie do rodzicow wezmiecie rozwod i bedziesz zyl normlanie ,

Gość lolka e bolka
taaa... najlepiej zaprosic ja do poczytania i pisania na topie, kto wie moze by pomoglo ? :D

Gość Frekwencja
byly to moje najlepsze chwile w zyciu , zawsze jak wrocilem mialem zrobiony obiad , posprzatane , seks kiedy tylko chcialem. Tylko tyle ci do szczęścia potrzeba? No, to ja się jej nie dziwię.. :P

Gość ja tez drugiej bym wysluchal
ludzie czytajcie co napisaliscie zanim wyslecie bo czasem zrozumiec nie mozna. I mam nadzieje,ze to nie prowo bo troche smierdzi

Gość Juliannna
wstrętna suka nie docenia tego co ma Jestem na wychowawczym, siedzę w domu z dziećmi mamy 2 córki jedna chodzi do szkoły, kiedy mąż wraca wszystkie trzy cieszymy się, obiad na niego czeka, on pomaga mi czasami w domu z własnej woli. Kochaliśmy się przez całą ciążę jedną i drugą choć przy drugiej musieliśmy uważać bo była zagrożona, po porodzie wiadomo delikatny przestój stopniowo małymi krokami bo to trochę jak za pierwszym razem. W domu robię wszystko, koszę też trawę, bo lubię albo robimy to razem. nie rozumiem tej kobiety!!!

Gość Uśmiechnięęta
Ja dostałam szwajcarski zegarek - zamiast biżuterii. Praktyczna jestem :)

Gość Maddy.
A tam wstrętna suka :D maz po prostu dostał to, na co zasłużył :P cóż napisał o żonie na sdamym początku? Ze była piękna, tak piękna, ze mogłaby być marzeniem każdego faceta. No i to mu wystarczyło :D A piękne kobiety (niektóre oczywiście, ale jest ich całkiem sporo) maja to do siebie, ze lubią te swoją urodę wykorzystywać. Autor dał się złapać, poleciał jak cma do świecy i po ptokach :D Ze była chetna do seksu? Oczywiście, ze była, bo większość kobiet tak właśnie postępuje. Bo seksem kupujemy zainteresowanie mężczyzny. To działanie instynktowne. (drugi biegun to seks po ślubie - działa podobnie :P ) Autor wziął sobie za żonę księżniczkę, to teraz ma :D księżniczki nie pióra brudów i nie sprzątają (a propos - a może zatrudnić jakąś panią do pomocy?) problemem autora jest to, ze ma żonę - marzenie mężczyzn i zonka doskonale sobie zdaje z tego sprawę. Nie maz to się znajdzie inny jeleń, który na urodę poleci i będzie nadskakiwal. Ona doskonale sobie zdaje z tego sprawę. Chyba pora pomyśleć o dobrym adwokacie od rozwodów :P

Gość hp098734
Drogi autorze! Bierz rozwód! Ja blondynką nie jestem, ale brunetką. Robię wszystko w domu, synka jak aniołka 8miesięcznego mam. Na bark seksu u mnie być nie narzekał.