Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRYSTYNAzjeje

Mój facet nie może dojść !!co jest?

Polecane posty

Gość etewhwjh
Jak chodzi na siłkę i wpiernicza jakieś kreatyny, sterydy to są tego efekty.

Gość protak
to nie tak do konca z tym trzepaniem jak niektorzy pisza ,dlugi czas jechalem na recznym i jak wyrwalem czasem laske na jakiejs imprezie lub zasponsorowalem to tryskalem jak zrodelko bez problemow a teraz ze stala partnerka ktora dochodzi i sie stara nic. posucha normalnie ..... sam niewiem sam dlaczego tak jest

Gość KRYSTYNAzjeje
Co do tego ,że go nie podniecam to naprawdę to mogę wykluczyć, widzę jak na mnie reaguje....

Gość KRYSTYNAzjeje
Na siłkę nie chodzi ,ale często jest przemęczony -dużo dość pracuje

Gość KRYSTYNAzjeje
to co zrobić żeby mu nie było "luźno" ,ręki nie zastąpię ...

moj tez mial problemy, bral silne leki, ktore powodowaly impotencje, a potem tak se wkrecil, ze juz nie mogl z powodow psychicznych, ze tak to ujme... piesc go i probuj go w ten sposob zaspokajac, orgazm po stosunku przyjdzie z czasem mysle, ja tak robilam

Gość Przem
Może tak bardzo chce Cię zadowolić, że sobie smaruje jakimś kremem znieczulającym? Ja mam na odwrót, tj. musze się powstrzymywać żeby partnerka miała jako taki orgazm, ale jak sobie właśnie posmarowałem takim żelem znieczulającym, to nie mogłem skończyć w innej pozycji, jak tylko od tyłu (moce i głębokie pchnięcia + okrzyki partnerki dopiero mnie dorpwoadziły) oraz w pozycji tzw. nogi na pagony - wtedy całuje jej stopy (najlepiej jeszcze jak jest w pończochach :) ) i też wchodzę na maksa głeboko i mocno - jak partnerka ma orgazm, to wtedy dochodzę. Może więc wypróbuj tych pozycji + pomagaj mu słownie - faceci to uwielbiają, np. jak czujesz że dochodzisz, to powiedz że zaraz beziesz miała orgazm i każ mu wchodzić szybciej i głębiej - ja po takim tekscie zaraz się spuszczam. A jak jest z tym jego niedochodzeniem? kończy sztywny czy mu opada i wtedy konczy? Bo jak opada to moze nie czuje ze ma orgazm?

Gość echosonda105
mój mąż (mamy po 40-parę lat), też nie może dojśc we mnie, ja dochodzę nawet 2-3 razy ,zawsze od tyłu jak mam pieszczona łechtaczkę, mąż ma wzwód przez godzinę i dłużej, muszę zawsze kończyć mu reką, jak nie to on sam swoja ręką i tryska na mnie, wiem że onanizuje się czasami, uważam że przyzwyczaił się do ręki i dlatego nie może dojść normalnie , jak tak długo mu stoi to mąż skarży się że go boli, pozatym ja tez ze 2-3 razy w tygodniu robię sobie sama

Gość gość
Bardzo ie ładnie z twojej strony Łukasz, skad możesz wiedzieć czy się szanowała czy nie, a po drugie piszesz jak idiota i gówniarz bo to nie zależy od tego, a tak na marginesie ja np wolę luźne i wilgotne, a może po prostu to ty masz kłopot, idź lepiej do lekarza i przestań się onanizować

Gość gość
to jemu st jak zacznie to skończy czy na tobie czy gdzies obokaje bez erekcji moze dlategusz on nie może bo nie zaczoł

Gość gość
ten topik jest sprzed 5 lat

Gość gość
onanista facet czym sie rózni od faceta masturbanta pewnie spreztem i i ilością liści iglastych w które musi sie zapuścic a potem to wszystko do słoika i na balet

Gość gość
gość dziś do kogo to piszesz?

Gość gość
Trudno, czasami robi sie tak ze przychodzi jakiś kolega i wyręcza partnera i wtedy obaj sie spuszczaja ale tylko jeden do pochwy, spróbujcie

Gość Bryan CH

Moją żona mówi do mnie "jestem twoją k****, pyerd** mnie" zawsze dziala.