Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Panna M艂oda 22

Restauracja na obiad weselny w Warszawie. Pomocy!

Polecane posty

Go艣膰 Panna M艂oda 22

Witam. Poszukuj臋 fajnej, mi艂ej restauracji na obiad weselny taki na oko艂o 40 os贸b. Znacie jakie艣 fajne miejsca? Prosz臋 o pomoc!!! 艢lub mam na Star贸wce, ale tam restauracje maj膮 ogromne ceny. My艣le o takim miejscu 偶eby od talerzyka zap艂aci膰 oko艂o 100z艂.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hnvfibnd
R贸偶ana na Chocimskiej. Oko艂o 150 z艂 za osob臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diiana
Moja znajoma robi艂a obiad weselny w Zapiecku na Wa艅kowicza. Przy czym nie jestem w stanie powiedzie膰 ile by艂o os贸b, natomiast pewnie ko艂o 20 na pewno. Menu sobie ustalili du偶o wcze艣niej z managerem, obs艂uga by艂a bardzo uprzejma i generalnie by艂 to mi艂o sp臋dzony czas:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stowarz
A Zapiecek ma jakie艣 kwoty na osobe, kt贸re trzeba zap艂aci膰? Jak wygl膮da kwestia doboru menu? Na ile przed to trzeba zg艂asza膰? Czy mo偶na wybra膰 sobie dowolny lokal Zapiecka czy tylko na Wa艅kowicza ? B臋d臋 wdzi臋czna jakby ktos podzieli艂 sie takikmi informacjami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jjjjjjjjjjyytra
Trzeba bylo sobie wybrac inny kosciol, a nie wybrzydzac ze na starowce na drogo. Skoro za drogo to goscie tak czy siak dupe beda musieli przewiezc w inne miejsce, tylko beda musieli zaparkowac 3 km od kosciola :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 londna
Nikt tu nie bedzie wali艂 cenami czy z Zapiecka czy z innych lokali bo to si臋 zmienia:). Natomiast oni chyba w kazdym lokalu robia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapiecek SPAMUJE
CO nie macie klient贸w ?? ZAPIECEK SPAMUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nieudolny marketing szeptany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wynocha!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Loreto86
A mo偶e w Gallo d'oro ? Slysza艂em, 偶e robia kameralne przyj臋cia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tutaj robia tez fajne przyjecia, bylam na poprawinach siostry i bylo super www.salon-kulinarny.pl jedzenie naprawde maja pyszne ;) ostatnio jak bylam to bardzo smakowaly mi zupy :_)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alu艣ka999
Akademia na Mokotowie jest super. Fajny, romantyczny klimat, pyszne jedzenie i przepi臋kne wn臋trze. W dodatku obs艂uga jest przemi艂a i bardzo profesjonalna. Polecam ka偶demu na takie kameralne przyj臋cia weselne :)

Udost臋pnij ten post

Fajnym miejscem na takiego typu obiad jest Restauracja Klimczok, kt贸ra serwuje polskie, g贸ralskie jedzenie w troch臋 innej ods艂onie. Du偶o rzeczy robi膮 na miejscu, jak mi臋sa czy pasztety, kt贸re naprawd臋 s膮 przepyszne. Co wi臋cej, ich pierogi wed艂ug mnie s膮 nawet lepsze ni偶 te, kt贸re nasze babci robi艂y :D Na deser poleci艂abym wzi膮膰 szarlotk臋 - mi osobi艣cie skrad艂a serce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kowalczyk

U mnie obiad weselny by艂 tak na 30 os贸b i urz膮dzili艣my go w restauracji Ursus. Maj膮 dobre ceny i fajn膮 obs艂ug臋, w porz膮dku miejsce :classic_smile:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brz贸zkaa

restauracja Literatka na Krakowskim Przedmie艣ciu jest idealna 馃槈聽jest pi臋knie urz膮dzona, elegancka, z widokiem na Zamek Kr贸lewski i co wi臋cej serwuj膮 tam przepyszn膮 kuchni臋 polsk膮: gor膮co polecam spr贸bowa膰 r臋cznie robionych pierog贸w szefa kuchni z r贸偶nego rodzaju nadzieniem聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek

Ja polecam zerkn膮膰 tutaj https://www.gdziewesele.pl/. Maj膮 bardzo du偶膮 baz臋 lokali i us艂ug zwi膮zanych z weselem.

Udost臋pnij ten post