Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoonlightShadowww

Szukam NORMALNEJ dziewczyny!!!

Polecane posty

Gość CalifornicationGirl
No to ladnie xD

Bądź miłym, otwartym uśmiechniętym człowiekiem. To przyciąga ludzi :) A co do tej sytuacji to rozumiem. Ludzie ewidentnie się sobie podobają, ale żadne nie potrafi zrobić pierwszego kroku. Wszystko się ciągnie bardzo długo, w końcu jedno z nich się decyduje, ale jest już za późno. Może to nie jest jakiś poważny związek i kiedy już się skończy to będziesz pierwszym chłopakiem o którym pomyśli ta dziewczyna :D

Gość MoonlightShadowww
No wlasnie tutaj bylo troche inaczej bo ja napisalem 2 dni po tym jak siostra powiedziala mi co ona o mnie mowila (spotkaly sie 2 dni przed moim 1szym napisaniem do niej), wiec tego chlopaka musiala sobie znalesc niedawno. Ostatnio siostra spotkala sie z nia pare razy ale nie dopytywalem co i jak. Ona tez nic nie mowi wiec pewnie nie chce mowic ze ma kogos:)

i jak tu zrozumieć kobiety? sama mam z tym problem a co dopiero mężczyźni muszą sobie o nas myśleć:) życzę powodzenia!

Gość Honda ;)
To znowu ja ;) Przepraszam, że tak dłuuugo nie odpisywałam, ale byłam ze znajomymi w galerii popatrzeć co tam ciekawego się dzieje. :) Zarządzanie sportem - brzmi bardzo fajnie i ambitnie. To musiały być bardzo ciekawe zajęcia. :) Na pewno 100 razy ciekawsze od moich zajęć :) Tak jak już wspomniałam wcześniej życzę powodzenia w poszukiwaniach. :D Ale do tej pory nie mogę zrozumieć czemu nie masz dziewczyny. Z przeczytanych przeze mnie postów napisanych przez Ciebie wnioskuję, że jesteś bardzo miłym, otwartym i sympatycznym chłopakiem :) Musiałeś wcześniej na jakieś pustaki trafiać. No cóż, ale takie życie. Miłość sama przyjdzie :>

Gość MoonlightShadowww
Hej Honda, Kierunek ciekawy, a najciekawsze bylo to, ze swoj staz robilem w....Boston Bruins (slawna druzyna hokejowa). Czasami udalo mi sie porozmawiac z zawodnikami, pracownikami klubu..cos niesamowitego:) No tak czy siak wyladowalem z pilka i rakieta:) Trafilem na pare nieciekawych dziewczyn glownie przez przypadek. Niestedy jak wspomnialem nie znam w Polsce za duzo osob, wiec trudno mi jest nawiazac nowe znajomosci. Nie potrefie pojsc i do kogos zagadac na ulicy, znajomych za duzo nie mam bo nie bylo mnie tutaj przez 4 lata (a spora czesc znajomych z Polski jest miedzynarodowa) to oni rowniez powyjezdzali na studia o wrocili w swoje rodzinne strony.

Gość MoonlightShadowww
bootelka91 i jak tu zrozumieć kobiety? sama mam z tym problem a co dopiero mężczyźni muszą sobie o nas myśleć życzę powodzenia! -- Nie da sie:) Do dzisiaj sie dziwie po co tak siostrze mowila skoro nie chciala sie umowic;p

Gość MoonlightShadowww
bootelka91 Ciekawe, że masz siostrę a brak Ci śmiałości do dziewczyn. Nie wstydź się, nie gryzą oj tam siostra to co innego:)

właśnie nie! podchodź do tego na luzie . Traktuj dziewczyny trochę jak najlepszego kumpla. Gdy jakąś poznajesz nie myśl o niej jak o przyszłej partnerce a raczej skup się na tym, że poznajesz fajnego człowieka. Miałeś odwagę wyjechać do innego kraju i obcych ludzi na 4 lata a boisz się zwykłych dziewczyn, no wiesz :)

Gość MoonlightShadowww
bootelka91 właśnie nie! podchodź do tego na luzie . Traktuj dziewczyny trochę jak najlepszego kumpla. Gdy jakąś poznajesz nie myśl o niej jak o przyszłej partnerce a raczej skup się na tym, że poznajesz fajnego człowieka. Miałeś odwagę wyjechać do innego kraju i obcych ludzi na 4 lata a boisz się zwykłych dziewczyn, no wiesz -- Za granica byly narkotyki, znajomi. Tutaj już z tym skończyłem i mam pustkę w głowie. Nie wiem co robię nie tak.

Z tego co wiem narkotyki to niezbyt sportowe zachowanie. "Nie wiem co robię nie tak." Chyba problem jest w tym, że nic nie robisz. Sama Ci w łapki nie wpadnie. Kobiety lubią być zdobywane, nawet te pozornie niezależne. "mam pustkę w głowie" ale taka życiową czy chodzi o babeczki?

Gość Dżennifer
jestes mily,fajnie sie z toba rozmawia na kazdy temat,masz wyksztalcenie,fajny samochod ,bogatych rodzicow tooo.........albo masz metr piecdziesiat w kapeluszu albo morde jak niewypal o czym do tej pory nie wspomniales....

ja jestem normalna ale kończe 33 lata wiec jestem za stara dla Ciebie nigdy nie patrzyłam na to ile kasy ma mój chłopak spotkasz normalną kobietę

jest dużo wartościowych kobiet ja szukam normalnego faceta i nie mogę takiego spotkać

Gość MoonlightShadowww
[zgłoś do usunięcia] Dżennifer jestes mily,fajnie sie z toba rozmawia na kazdy temat,masz wyksztalcenie,fajny samochod ,bogatych rodzicow tooo.........albo masz metr piecdziesiat w kapeluszu albo morde jak niewypal o czym do tej pory nie wspomniales.... - 1.85 jakos tak:) oj tam z mordy nie jestem taki zly:) nie jestem najwiekszym przystojniakiem ale na pewno brzydki tez nie jestem:) Mam ladne oczy, usta i ladne zabki:) Wydaje mi sie ze jestem w porzadku, zreszta szczegolnie jak bylem w stanach to wydawalo mi sie, ze neiktore dziewczyny zarywaly do mnie. No ale to USA tak glownie kocnzy sie na 1denj nocy:D

Gość Ojojtam
To masz pecha:)

Gość SheHasHisEyes
Mmmm a gdzie mieszkasz dokladnie:p

Gość gość
wbo pracaielk problem autko mam i stac mnie na duzo jed tylko czsu brak na zycie

Gość gość
Oto jestem!

Gość gość
Nie szukaj dziewczyny z Polski stać cie na coś lepszego!

Gość gość
jak spotkasz jakąś fajną z charakteru to się z nią umów simple i nie eksponuj kasy mocno

Gość gość
szczerze WYDAJESZ SIĘ SPOKO KOLESIEM :) może po prostu nie szukaj jakoś specjalnie młody jesteś wyluzuj wychoć gdzieś z kumplami i ogarnij sobię tutaj jakieś towarzystwo

Gość gość
mi sie wydaje że ty chcesz by fajna dziewczyna sama na ciebie z gwiazdki leciała przełam tą barierę i rozmawiaj z kobietami jako koleżankami

Gość gość
możemy się umówić :) :) ja studiuje medycynę i mam bardzo bogatych rodziców co odstrasza facetów dodatkowo jestem ładna, piękna i mądra i mam ząbki nawet :)

Gość gość
weź kartkę i napisz sobie co to jest normalna dziewczyna i co musi być i nie przeskoczysz tego np. musi być ciepła i ci dodawać otuchy musisz czuć się przy niej męsko i zacznij jej szukać a nie czekaj aż z gwiazdki zlecii