Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoonlightShadowww

Szukam NORMALNEJ dziewczyny!!!

Polecane posty

Gość MoonlightShadowww

JW JW JW Dlaczego nigdzie nie ma takiej? Mam 22 lata, skonczylem zagraniczne studia jednak po nich zajalem sie tym co lubie, czyli tenisem. Trenuje glownie mlodziakow i bardzo dobrze mi sie zarabia. Pochodze rowniez z dosc bogatej rodziny, dostalem nieziemski samochod po tym jak skonczylem studia (samochod kupiony w USA wiec polowa ceny co w Polsce) jak i rowniez spora gotowke od rodzicow ktora mam rozlozona w roznych inwestycjach. W szkole nigdy nie mialem jakiegos powodzenia, glownie przez to ze zawsze bylem cichy i niesmialy. NIedawno to wszystko zaczelo sie zmieniac, czesto zagaduja do mnie dziewczyny jednak jest to glownie spowodowane tym, ze widza moj samochod. 2 razy sie porzadnie nacialem, zostalem bezczelnie wykorzystany! Kiedys randke zaranzowala moja kolezanka, pomyslalem ze fajnie byloby przyjechac metrem. Ojj zebyscie widzieli rozczarowanie tamtej panienki. Zwariuje

Gość pomarańczlala
Ja jestem normalna! :D

Gość hejhejjjj
tutaj jestem

Chwalisz sie jaki to nieziemski samochód dostałeś a pózniej płacz, bo tylko na niego lecą :O A Ty jesteś normalny??

Gość dissolved girl
Kurde skąd się biorą laski lecące na samochód? Bo jak żyję takiej nie poznałam. Serio takie istnieją?

Gość No takkkkk?!?!/?!
moonlight shadow opowiadasz farmazony jakich mało.../ po1sze czemu niby tanszy jak ze stanów? i jaka to fura konkretnie jestem doradca podatkowa w nieskromnie powiem przepisach orientuje sie dosc dobrze i to nie działa na takiej zasadzie, auta w stanach owszem są o wiele tanszei ich koszty eksploatacji( wynika to z faktu a przynjamniej wynikało, poniewaz panstwo amerykanskie jest pro infrastrukturalne a przynajniej bylo kiedys kiedy nieistanial azupelnie akcyza ani vat na nowe i uzywane pojazdy podbnie jak z paliwem lecz nawet tam to juz sie powoli konczy) to po LEGALNYM sporawdzeniu i zarejsertwaniu auta z tamtad koszty sie wyrownuja i wychodzi na to jakbys kupil tu w polsce czy gdzies w europie wec nie opowiadaj bredni ze tanczy nie tanszy widzisz nawet na kafeteri dla glupich blondynek znajdzie sie czasem rozeznany mezczyzna ale to tak na marginesie. Teraz co do problemu, po prstu one nie leca najwyrazniej jedynie na SAMOCHOD jak to stwierdzono lecz twoja wzglednia dobra pozycjia finansowo edukacyjna swiadczy o twej zaradnosci zyciowej, kobiety lubia samodzilenych mezczyzn radzacyhc sobie w zyciu, bo tylko tacy maja szanse stworzenia dobrej rodziny wychowac dzieci na wysokim statusie materialnym zeby wszystko mialy i takie tam takze nei odbieraj tego wylacznie w kategoriach samochodu,

Gość Częściowo się zgadzam z przedm
ówcą, Na to auto to troche nieporozumienie że jak w stanach to tansze. A co do kobiet to oczywiste że polecą prędzej na nieatrakcyjnego z kasą niż tego bez kasy ot cała filozofia ;d

Gość MoonlightShadowww
No takkkkk?!?!/?! moonlight shadow opowiadasz farmazony jakich mało.../ po1sze czemu niby tanszy jak ze stanów? i jaka to fura konkretnie jestem doradca podatkowa w nieskromnie powiem przepisach orientuje sie dosc dobrze i to nie działa na takiej zasadzie, auta w stanach owszem są o wiele tanszei ich koszty eksploatacji( wynika to z faktu a przynjamniej wynikało, poniewaz panstwo amerykanskie jest pro infrastrukturalne a przynajniej bylo kiedys kiedy nieistanial azupelnie akcyza ani vat na nowe i uzywane pojazdy podbnie jak z paliwem lecz nawet tam to juz sie powoli konczy) to po LEGALNYM sporawdzeniu i zarejsertwaniu auta z tamtad koszty sie wyrownuja i wychodzi na to jakbys kupil tu w polsce czy gdzies w europie wec nie opowiadaj bredni ze tanczy nie tanszy widzisz nawet na kafeteri dla glupich blondynek znajdzie sie czasem rozeznany mezczyzna ale to tak na marginesie. Teraz co do problemu, po prstu one nie leca najwyrazniej jedynie na SAMOCHOD jak to stwierdzono lecz twoja wzglednia dobra pozycjia finansowo edukacyjna swiadczy o twej zaradnosci zyciowej, kobiety lubia samodzilenych mezczyzn radzacyhc sobie w zyciu, bo tylko tacy maja szanse stworzenia dobrej rodziny wychowac dzieci na wysokim statusie materialnym zeby wszystko mialy i takie tam takze nei odbieraj tego wylacznie w kategoriach samochodu, ---- Jak juz mowilem studiowalem w USA, mieszkalem tam przez 4 lata a gdy juz wracalem to wszystko co mialem sprowadzilem na mienie przesiedlencze dzieki temu nie musialem placic zadnego podatku a samochod musial byc kupiony pol roku przed mieniem (jedyne za co zaplacilem to kontener i pare drobnych papierkow)

Gość MoonlightShadowww
cizia_mizia Chwalisz sie jaki to nieziemski samochód dostałeś a pózniej płacz, bo tylko na niego lecą A Ty jesteś normalny?? http://img69.imageshack.us/img69/1923/3808462 5819521184018115.jpg Ja naprawde jestem normalny. Od lat marzylem o takim samochodzie, mialem obiecany po studiach wiec dostalem. Nie szpanuje nim, ja poprsotu lubie nim jezdzic jest to samochod dla mnie a nie na pokaz. Nie mysle w katygoriach typu podjade pod sklep moze ktoras zagada. Od dziecka interesowalem sie samochodami i naszczescie spelnilo sie moje marzenie. Co do lasek lecacych na kase to kiedys w ogole takich nie widzialem. Jak mialem 18-19lat to nie przypominam sobie chocby 1 razu gdzie spotkalbym sie z kobitami lecacymi na samochod. Troszke sie zmienilo jak wyprowadzilem sie z rodzinnego miasta do Warszawy (to juz bylo po studiach)

Gość Haymaker
Moja rodzina mieszkala pale lat w USA i tez niedawno sprowadzili rzeczy na mienie. Z ojcem razem pomagalismy wypakowac im kontener w ktorym bylo doslownie wszystko od samochodu az do elektroniki, ubran itd. Oni rowniez nie placili zadnego podatku.

Gość ja cie rozumiem moon
Jakie jest w koncu to auto? bo link ktory na imageshacka wyslales nie działa przynjamniej mi ;/ mam 22 lata i tez od dziecka bardzo intersowalem sie autami roznej masci oldmobliami brytyjskimi amerykanskimi i neimieckimi w szczegolnosci ale nowymi rowniez, zawsze marzylem o porsche 911 targa i takowe 10 letnie co prawda ale mam i cie bardzo z tego ciesze i tez mam je dla sb nei dla pokazowki lubie o niego dbac podoba mi sie wydech slinik mruczy pieknie a wielu ludziom wydaje sie ze mam ja wylacznie dla szpanu ehhh te polaczki zacofane zyjace jakimis stereotypami ;/

Gość Ciekawie mówicie
Tu jestem :)

Gość Jak masz fajne auto
I kase jestes zdrowy to sie ciesz, jezdzij nim korzystaj z zycia i nie patrz tak bardzo na to ze nie masz kobiety, na wszystko przyjdzie czas, nie spiesz sie masz dopiero 20 scia pare lat

Gość MoonlightShadowww
To nie moj link tylko skopiowana wiadomosc na ktora odpowiadalem. Jaki samochod mam? Mam Porsche Panamera, udalo mi sie go kupic za $75.000, czyli ciut ponad 200.000 pln (przy okazji kupowania kurs dolara byl dosyc niski).

Gość Mrałka
Jaka to jest dla Ciebie normalna dziewczyna? Czym się interesuje, w jakim wieku najlepiej, jaka? :)

Gość MoonlightShadowww
Normalna dziewczyna? Naturalna z wygladu, taka ktora nie bedzie miala problemu z jezdzeniem np metrem;p Moze tez np graz w tenisa ( no ale nie musi). Z doswiadczenia wydaje mi sie, ze lepiej byloby gdyby nie byla bogata, taka normalna:) W jakim wieku? to akurat nie ma jakiegos duzego znaczenia, tak w granicach rozsadku:)

Gość Mrałka
Wiesz co? może przestań się wozić, zacznij jeździć autobusem czy metrem, albo chodź na piechotę. może któraś w końcu pozna tylko Ciebie a nie Twoje auto? a potem jak się dowie to będzie mile zaskoczona :P ale powiem Ci ze ciężko być w tych czasach normalnym... Ja np kocham motocykle i wszyscy myślą że kocham MOTOCYKLISTÓW bo mają sprzęt i nie mogą pojąc że sama chcę kupić i jeździć, a z chłopakami gadam żeby się podowiadywać nowinek technicznych :p a jak już to myślą ze chce mieć moto dla szpanu... Na prawdę wykańcza mnie to... Ale przynajmniej ja jestem jak to uznałeś "normalna" i wiem o tym. a co kto inny mówi to mam gdzieś :P

Gość aneczkq89
Podac Ci maila do siebie? :)

Gość woooowwww koles
Zazdroszcze ci, jaki kolor zkąd jestes fioletowy??? ja jestem z raodmia wlasnie koles kolo mnei ma panamere fioletowa moj cel to 911 turbo s ale nowa masz ta panamera zkad z autoryzwoanego salonuy i jaka ? turbo, s turbo s? 4s?, szaleje na punkcie aut, jak ci sie udalo wyrwac ta panamere ubezpieczenie dosyc drogie seriwsy i wgl w warszawie jest jedyny salon i seriws, a jaguar xfr ci sie podoba?

Gość Mrałka
No i tak to właśnie jest, wszyscy interesują się teraz jakie masz to wspaniałe auto, zamiast zająć się Twoim problemem :P

Gość kafar443
autorze poczytaj sobie to forum www.mgtow.com olej kobiety bo bedziesz cierpiec ;)

Gość mrałka co ty gadasz
Człowiek ma ikone stuttgartu motoryzacyjna pewnie ma widlasta ósemke pod maska fura jakich mało u nas ja mam xfr-a 510 hp wiem jaka to muzyka dla uszu, żadna kobieta tego nie zapewni ;d

Gość Mrałka
tak jak żadem mężczyzna nie zapewni mi takich wrażeń jak moja mała niunia, więc nawet ja, marna TYLKO kobieta mogę to zrozumieć xD niemniej jednak, nie o tym był temat :P

Gość MoonlightShadowww
emaila? ja chetnie nowe znajomosci nawiazuje wiec czemu nie:) Mralka, czasami jezdze metrem, czasami kolejka wkd jednak jazda samochodem sprawia mi najwieksza przyjemnosc, no ale to normalne:) Jakos trudno mi zawsze bylo poderwac kogos, bo jestem dosyc niesmialy i nie potrafie tak od siebie zagadac. Znajomych w PL nie mam za duzo, bo mieszkalem w USA ciut ponad 4 lata wiec tam czesc zostala a stare kontaktu w Polsce sie urwaly (zreszta nigdy nie mialem duzo znajomych). Czesto wychodze sobie i jezdze aby czas zabic, pojade do tesco czy jakiegos centrum handlowego tak aby spedzic jakos czas:) Normalnie jestem z Podkowy Lesnej (taka mala miejscowosc pod Warszawa), jednak teraz mieszkam w stolicy. Panamere mam czarna, ubezpieczenie + serwis placa rodzice (ja dalbym rade jednak oni to byla ich inicjatywa). Panamera 4s, taki mam. Jaguar Xfr fajny jednak chyba bardziej mi sie podoba XJ, ostatnio takiego widzialem jak bylem na obiedzie.

Gość Mrałka
Rozumiem, Dziani ludzie mają zazwyczaj ciężej :P a powiedz mi, nie sprawiło by Ci to więcej przyjemności jakbyś wiedział ze sam na to zarobiłeś? :) Nie mówię ze jesteś rozwydrzonym dużym dzieckiem co siedzi na garnuszku u rodziców i dostaje od nich co chce, ani ze masz to oddać komuś, ale bardziej cieszy coś, gdy samemu się to zdobędzie pracą, a nie jak się dostanie :P i zawsze później można powiedzieć że jest się samodzielnym :P kobiety to doceniają :)

Gość Mrałka
te "Normalne " kobiety :)

Gość Jaro223344
możemy razem pójść na dziewczynki :) Najlepiej studentki, a samochód zostawisz w domu, na imprezy możesz się wozić taksówką. :):)

Gość Honda ;)
Cześć wszystkim ;) Przepraszam, ale przerwę na moment Wasze ciekawe rozważania na temat samochodów. Ja też mam autko, ale fiata pandę ;) Ale mniejsza z tym. Zainteresował mnie wątek studiów w USA. Sama mam koleżankę, która studiuje ten sam kierunek co ja w Polsce i okazało się, że ich system nauki kolosalnie różni się od tego w Polsce. Mają różne ciekawe projekty, piszą eseje, mają styczność z pracodawcami będąc już na drugim roku. A w Polsce multum teorii, zero praktyki. Można wiedzieć co tam studiowałeś? :) A propos tenisa polecam film "Match Point"z 2005r. Jest tam mały wątek związany z tym sportem. ;) Pozdrawiam serdecznie i powodzenia w dalszym szukaniu drugiej połówki ;D