Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda asystentka prezesaa

nie wierze własnym oczom, doradzcie!

Polecane posty

Gość aż nie chce mi się wierzyć
jeżeli to prawda to jesteś poniekąd szczęściarą ;-) na pewno będziesz miała pracę ;-) wszyscy są dorośli, wiadomo, że to jakiś stres dla Ciebie, zaskoczenie, ale życie zaskakuje ;-) Zachowuj się normalnie, nic nie widziałaś. Jeżeli jutro dasz mu raport a on cokolwiek powie, czy ona kiedykolwiek to powiedz "nie wiem, o czym P. mówi..., nic takiego nie widziałam ;-)"

Gość ajmadmjtjm
ile zarabiasz jako asystdntka?

pff kobieto mozesz mu powiedziec ze jak sie pozegnacie to jego zona sie o wszystkim dowie:D hahaha i nie rozumiem twojej trzesawki? przeciez nie przyłapałas swojego faceta tylko obcego..litości kobieto

tylko w emocjach nie powiedz nikomu o tym, co widziałaś, nawet w domu czy w pracy nikomu... czasem nie wiadomo co kto kiedy i gdzie może palnąć... też nie rozumiem twoich emocji, bez przesady, dorośli ludzie, niech sobie robią co chcą. Ty nic nie widziałaś i o niczym nie wiesz. A o pracę możesz być spokojna. co do mówienia szefowi, że żona się dowie... kiedyś znajoma przyłapała męża koleżanki i powiedziała mu, żeby to skończył, bo żona się dowie... on nie skończył, a kiedy powiedziała zdradzanej ta zerwała z nią kontakty i "bardzo jej było przykro" ... gość naopowiadał żonie, że koleżanka przystawia się do niego i że jak jej odmówił wymyśliła bajkę z romansem... uwierzyła mężowi a moja znajoma została na lodzie z opinią wstrętnej baby, która chciała wleść do łóżka żonatemu i zdradzić kumpelę...czasem lepiej nic nie widzieć i nic nie mówić ;-)

zarabiam sporo, jestem po studiach i dostaję 3500zł netto, ale znam 2 jezyki biegle, dlatego nie chciałabym stracić tej pracy. Macie rację, teraz się uspokoiłam i zostawie to samemu sobie. Dowodów nie mam,aby go szantażowac, bo moze powiedzieć,że sobie to wymyśliłam.

to jest inna sytuacja. i nie chodzi o to ze ma odrazu leciec do zonki i jej powiedziec. nie, nie. ale jesli szefuncio sie zagalopuje z grozeniem, ze straci prace mysle ze moglaby go sprowadzic na ziemie. zwolnic tez autorki nie zwolnia bo on wlasnie boi sie tego ze z zemsty wszystkim rozgada;p no i autorko przesadzasz z tymi emocjami naprawde. mozesz masz jakies problemy emocjonalne;p?

w sumie jak będzie groził zwolnieniem to TAKI argument aż się sam na język ciśnie ;-) ale myślę, że nie będzie ryzykował zwolnienia, więc pracę i kasę masz pewną ;-) wykasuj historię przed wyjściem z biura ;-)