Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna sobie ja

może wczasy odchudzające zamiast samotnej "walki"?????

Polecane posty

Gość taka jedna sobie ja

próbuję schudnąć i nic z tego. nie mam tyle silnej woli, samozaparcia itd., po prostu mi nie idzie no. nie mam jakiejś strasznej nadwagi, ale chciałabym zrzucić ok. 10kg, żeby się dobrze ze sobą czuć. i wpadłam na pomysł, że może wczasy odchudzające? i szukałam długo i długo...i wszystkie oferty podobne, więc zasięgnełam tzw. języka. i jedna znajoma podała mi link do strony www ośrodka Eden spa w mielnie. znacie? byłyście/ byliście? mówi, że bardzo skuteczne: dobre ustawienie diety, ćwiczenia i zabiegi dopasowane indywidualnie, profesjonalna kadra....jak myślicie????

Gość kolorowa rita na ekranie
słyszałam o tym ośrodku!!! sama na razie się nie wybieram, bo nie dostałam urlopu z pracy ;( ale dwie dziewczyny z mojej firmy pojechały i rzeczywiście wróciły lżejsze. i nie wraca im ta waga, ale one stosują się do rad, które dostały tam na miejscu, węc jakaś silna wola też jest potrzebna autorko:) ale miejsce podobno super! mam nadzieję, że będę mogła wypróbować w końcu! kiedy się wybierasz?

Gość taka jedna sobie ja
jeszcze nie wiem , na razie się namyślam...jeśli już, to pewnie jesienią - mniej ludzi, powietrze podobno zdrowsze :) ktoś jeszcze może coś powie? a Ty ewentualnie kiedy będziesz jechać? żadnej szansy na urlop teraz?

Gość fleetwood
Idiotyczne rozwiązanie. Jak sama nie dasz rady, to po powrocie z super wczasów znowu się roztyjesz. Wszystko wymaga czasu, a nie tak hop siup :)

Gość taka jedna sobie ja
wiem, ale myślę, że może na miejscu mnie zmotywują? to nie jest tak, że odpowiednie nastawienie człowieka no i jakieś rezultaty od razu podczas pobytu dają kopa??? chodzi mi tez o to, że sama się na tym nie znam, a wiem, że jest wiele szkodliwych diet i nie chcę się w coś takiego pakować. on podobno np robią to wszystko z głową i przede wszystkim nie szkodzą!!!!!! wiesz coś w ogóle o tym ośrodku?

Gość liczysz mi kcal?
up

Gość kolorowa rita na ekranie
na razie nie, a szkoda:( nie zgadzam się z poprzedniczką: to nie jest idiotyzm! wg mnie to na pewno madrzejsze niż wypisywanie tysiąca diet na forum beż żadnej porady dietetyka, trenera itd. tak przynajmniej masz wszystko ustawione i wiesz, co zrobić, żeby schudnąć na stałe! te moje kumpele są naprawdę zadowolone, a ja się dziwie, że to takie skuteczne: przed wyjazdem jedna z nich była po prostu jak wieloryb, a teraz? nie jest jeszcze super laską. ale widać duże zmiany. dodam, że były w maju tam. więc postęp duży!!!!

Gość taka jedna sobie ja
up up up