Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elli30

czekam na 2 kreseczki ... :) - dla nowych

Polecane posty

agnes - kazdy ma czasami wszystkiego dosc :) mi brakuje slonca, ciepla, czekam na wiosne :)

no tak Elli ale tutaj moge sie wyzalic a do meza nawet sie nie odzywam to chpciaz tutaj popisze.

czesc Baczeczki :) jaka cisza, kazda lapie zimowa depreche, ojj niem ozna tak, juz mi tu wracac i usmiechac sie :) wszystkie deprechy won! :D

agnes mam nadzieję, że się dogadasz i pogodzisz z mężem. Ja też czasami miałam ze swoim ciche dni. Jesteśmy już trochę ze sobą i chyba się dotarliśmy:) wcześniej nawet 2 tyg było ciszy:) a teraz jest o wiele lepiej, każdy problem da się jakoś rozwiązać trzeba tylko porozmawiać, a czasami to jest najtrudniejsze:(

a co to nikt nie zaglada dzisiaj :) hej, hej kobitki, gdzie jestescie? :)

czesc dziewczyny weekend mialam straszny. poklocilam sie z mezem w sumie niewiem o co. wygonilam go z domu ale juz w sobote znowu sie pogodzilismy i wczoraj juz na dobre sie pogodzilismy:-). klocimy sie czesto ale bardzo kochamy i po kazdej klotni tesknimy do siebie. w sobote odnowil mi sie problem z kolanem strasznie boli bylam u chirurga i stwierdzil ze uszkodzona lekotka prawdopodobnie ale musze do ortopedy isc. mam na 5lutego. troche sie boje. i boli jak chodze i leze. wczoraj jak sie kochalismy to maz powiedzial ze mokro troche mocniej niz zwykle to chyba dni plodne mam co? ja juz przestalam liczyc.

Gość riakafe
agnes jaki prymityw"troche mokro" ja cie, z mezem tez tak rozmawiacie? porazka

Czesc dziewczyny :) Pomaranczowa - lolipopa jesli to ty to miej odwage sie przedstawic i nie czepiaj sie o byle co agnes brrrrr Agnes - i love you :) Elli jak tam prawko??

agnes ja też się pokłóciłam ze swoim... jak na razie to jest cisza, rozmawiamy tylko jak coś jest bardzo ważnego. riakafe nie wiem co ty w wypowiedzi agnes widzisz prymitywnego?? jestem ciekawa twojego języka porozumiewawczego z mężem... Nie obrażać, mi tu mojej koleżaneczki:)

Gość to ja Lolipopa haha
miło że nie tylko ja uważam agnes za prymitywa, wreszcie ktoś kolejny przejrzał na oczy hahahaha. No ale cóż Jak kuba bogu tak bóg kubie, najpierw ona obrażała Lolipope pod pomarańczowym a teraz ktoś obraża ją - i dobrze ! A myślała,że się nie wyda...ludzie z nudów mają pomysły

Gość /./././././.
O co chodzi z tą agnes i Lolipopą ? hahahaha

a ja mam gleboko gdzies te pomaranczowe wpisy ktore obrazaja mnie. Uwazam ze kazdy ma prawo pisac co chce i o kim chce. Bullitka co u Ciebie slychac malo piszesz ostatnio? Szczesliwa my sie godzimy zawsze sexikiem:-):-).najpierw rozmowa a potem igraszki. POZDROWIENIA DLA LOLIPOPY :-):-):-)

Gość pomarańcza głęboko u agnes
cicho jest bo nikt nie chce czytać wyżaleń agnes, ktora nie ma pracy nie ma męza i jeszcze nie wie kiedy owulacje ma i pyta się na kafe czy jak mokro to jest to i jeszcze robi za pomarańcze jak jej się coś nie spodoba z zazdrości albo wie lepiej od tej prostej kobiety

ojjjj jak sie myli autor badz autorka powyzszego postu. mam meza a to ze nie mam pracy to moja sprawa. nie pytam sie czy to owulacja ten znak zapytania to tylko tak postawiony. a co wy teraz na mnie najezdzacie. nie podoba sie to nie czytajcie.

aa i jeszcze jedno odkad zalogowalam swoj nick i jestem na czarno nie podszywam sie pod nikogo i nie pisze jako pomaranczowa. nie mam powodow. co chce to pisze i zale sie kiedy mi sie to podoba.

pomarańczowa to może ty coś powiedz o sobie, czy masz pracę, męża itp. Zanim zaczniesz coś wytykać komuś pierwsze popatrz ma siebie. To forum na pewno nie zostało założone po to aby się kłócić, tylko właśnie po to aby móc sobie ponarzekać, wyżalić się, opowiedzieć o swoich problemach... jeśli kogoś to nie interesuje i nie jest "staraczką" to może lepiej się nie udzielać i poszukać sobie odpowiedniego forum dla siebie....

Gość pomarańcza głęboko u agnes
winni się tłumaczą

Część dziewczyny :) mam pytanie jak wiecie pytałam ostatnio o ciążę. Więc dostałam okres 24.01 dwa dni za wcześnie nigdy tak nie miałam w sumie trochę było to pod okres no miałam takie czerwone plamienie i odłamki dziś mi się skończył zwykle mam go 7 dni lub 6. Czy to może być plamienie?

25.01 robi lam test wyszedł negatywny tylko było w nim trochę krwi czy mógł wyjść przez to złe? Pomozcie

naganna- czasami pod wpływem emocji, choroby, zmiany klimatu np. podróż okres może się przesunąć. Dwa dni to nie jest jakaś nieprawidłowość. A jeśli chodzi o jego długość to też nie musisz się o nic martwić, czasami zdarza się krótszy. Wiem to na swoim przykładzie, w styczniu miałam okres tylko 2 dni gdzie zawsze trwa ok 4-5. po ok tygodniu zrobiłam test, bo myślałam, że to ciąża... nigdy tak krótko okresu nie miałam. Zrobiłam test i.... tylko 1 kreseczka:( Jeśli masz tylko wątpliwości to zrób za kilka dni test i zobaczysz:) PPOZDRAWIAM:)

kobietki bardzo chcialabym miec dzidziusia choc moj maz boi sie odpowiedzialnosci:) no wiec opisze moja historie:p od listopada odstawilam tabletki antykoncepcyjne,od grudnia zaczelismy sie starac o dzidziusia ,rowiniez od listopada biore kwas foliowy.w grudniu sie nam nie udalo .ostatnia miesiaczke mialam11-01-2013i trwala4dni ,byla inna bo ciemniejsza krew i bardzo skapa,od okresu a szczegolnie od20 staralismy sie intensywnie:) boli mnie lewy jajnik takie niby skurcze kolka i podbrzusze,wczoraj mialam zgage straszna.zakupilam test ciazowy i korci mnie zrobienie go ,aha cykle mam regularne pozdrawiam

nagana policz dobrze dni, jeśli prowadzisz kalendarzyk i wiesz kiedy masz dni płodne, a kiedy nie i jeśli wiesz kiedy współżyłaś to możesz mniej więcej ocenić swoją sytuację. Jeśli mogę zapytać, czy masz jakieś inne dolegliwości, które mogą sugerować ciąże??