Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany 1987535

ŁADNA ONA, BRZYDKI ON, A TAKA PIĘKNA MIŁOŚĆ

Polecane posty

Gość Zakochany 1987535

Widzisz na ulicy fascynującą kobietę, która kroczy u boku niskiego, nieciekawego mężczyzny i myślisz: na pewno związała się z nim dla pieniedzy. Jak się okazuje, związki, w których poziom atrakcyjności pomiędzy partnerami jest różny, są najszczęśliwsze. Kobiety szukają po prostu czegoś głębszego niż uroda. Co o tym sadzicie?

Gość 15255
"Jak się okazuje, związki, w których poziom atrakcyjności pomiędzy partnerami jest różny, są najszczęśliwsze" Skąd taki pomysł? Masz jakieś źródło, dane? Na ulicach rzadko widzi się takie pary. Zazwyczaj w parach ludzie są zbliżeni poziomem atrakcyjności.

Gość bg434
"ja zawsze leciałam na mądrych chłopców, wygląd był sprawą drugorzędną" Może dlatego że sama jesteś nieatrakcyjna.

sama jestem atrakcyjna :) może to kwestia tego, że kiedyś byłam pryszczatą nastolatką średniej urody i stąd widzę w ludizach coś więcej nić ładną buzię czy ciuchy :)

Gość trzeba być albo
super atrakcyjnym albo koszmarnie brzydkim byle nie tzw. przeciętnym z urody.

Gość onawi
ja zawsze leciałam na mądrych chłopców, wygląd był sprawą drugorzędną i dlatego zostalas sama......zart oczywiscie :)

Gość onawi
mnie pociagja brzydcy facaci ,nie wiem dlaczego......twarz nie jest wazna ,wazne zeby byl wysoki,krotkie wlosy i szcuply no i oczywiscie rozmowny nie lubie mrukow....

Gość Ignarashi
Fiku knurze nie kłam :O

lubie inteligentnych ( nie mylic z - wyksztalconych - bo jedno z drugim nie zawsze idzie w parze )

Gość fiku co ty pieprz..
przecież wszyscy wiedzą, że jesteś wywrotowcem i jako nastolatka miałaś nieskazitelną cerę, a teraz na starość cię obsypało knurzyco !