Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

skoncze jak offerma albo jeszcze gorzej

Polecane posty

Bo jestem brzydki i niesmialy przez to i nie podejde do zadnej panny bo pewnie by mnie wysmiala a moja mama mysli ze bede mial dziewczyne haha i uwaza mnie za przystojnego matki to jednak kochaja swoich synow

Gość humanista
reszta też jest:) no koles ale jak masz takie zdanie o sobie to inni też mają podobne

Gość tomek789
abys nie skonczył jak fiku miku..

Gość Poccir
Dlaczego nie podejdziesz do jakiejś laski na siłowni, ja to robię z palcem w dupie.

Gość Poccir
To bardzo prawdopodobne że cię oleje ale będziesz się z tego śmiał, zobaczysz.

Gość A po co ci jakieś
Akta spraw alimentacyjnych to bardzo pouczająca lektura,i takich w których ludzie raczej wiedzieli co to antykoncepcja,ale coś widać nie zadziałało.

Gość marnuj czas
dla takich jak bleble jest kafeteria i wirtualne towarzystwo:D zawsze ma z kim pogadać i komuś się wyżalić. czas trzeba na coś zmarnować. nie ważne czy na picie piwa, dziewczyny, karierę, bezsensowne szlajanie się po mieście, podpieranie ścian w dyskotekach i słuchanie gównianej muzyki. na końcu i tak umrzemy i wszyscy biedni, bogaci, brzydcy, ładni trafią do jednego miejsca:classic_cool:

Gość po co ci dziewczyna
?

"Dlaczego nie podejdziesz do jakiejś laski na siłowni, ja to robię z palcem w dupie." i lecą na to? :D a tak w ogóle to co to niby znaczy "skończę jak offerma albo jeszcze gorzej"? co to ja jestem jakiś trendowaty czy opóźniony? całkiem dobrze mi się żyje. a propos lasek to taki artykuł niedawno znalazłem: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/nocny-raj-dla-singli,2,5206467,region-wiadomosc.html no i co, może powiecie że możecie sobie tam "pohasać"? że się do tego nadajecie i nie zrobicie z siebie pajaców? prawda jest taka że niewielu z tu obecnych w ogóle by dostało się do tego klubu a żeby wyjść z panną to w ogóle mowy nie ma. weźcie wreszcie sobie z tego zdajcie sprawę a nie mi tu ściemniacie "skończę jak oferma". już skończyłeś jak oferma jak nie gorzej. ja w marcu czy kwietniu byłem we francuskich alpach na nartach, a ty gdzie?

Gość Zuzanna Amelia & 14
Argen - a Ty swojej tak powiedziales ?

Ja się dziwię, że offerma żadnej nie wyrwał. Kasę ma, mieszkanie, samochód, jest całkiem towarzyski. A co do klubu, to są różne kluby. Widziałem dzisiaj zdjęcia z klubów i przeciętni kolesie tam byli.

masz loser złe wyobrażenie o mnie. to że nie mam i nie miałem laski nie jest przypadkiem czy jakimś nieporozumieniem tylko konsekwencją tego jaki jestem. jest dokładnie tak jak powinno być i nie ma się co dziwić.

nie koniecznie. Jeżeli chcesz mieć krótki związek bez przyszłości wystarczy spora ilość bajeru i dobry wygląd. Spokojnie byś miał w czy przebierać...

Wygadany też pewnie jest. A flirtowałeś z dziewczynami, czy tylko były nudne dla nich rozmowy o polityce i historii?

madry na forum a tak dupa zapominasz że żyjemy w Polsce to co wymieniłaś/wymieniłeś to sporo. Rzadko kto kupuje mieszkanie za gotówkę. Widać za dużo oglądasz telenowel gdzie wszyscy są bogaci.

przestańcie tworzyć jakieś mity na mój temat, coście się tak uwzięli. zaczynacie mnie już wkurzać.

Gość Zuzanna Amelia & 14
20:24 [zgłoś do usunięcia] Looooser Wygadany też pewnie jest. A flirtowałeś z dziewczynami, czy tylko były nudne dla nich rozmowy o polityce i historii? Tez mi sie wydaje , ze Offerma rozmawial z dziewczynami tyko o polityce i historii

Ja nie znam plotek o offermie wiem tylko jedno ze kazdy czlowiek nawet jak nie zwjazal sie z kims w wieku offermy to przynajmniej ma kochanki a jak nie to jest cos nie tak 🖐️

Gość janekrys niezalogowany
Tyle że oferma grzeszy jednak ta inteligencja. 2- skad wiesz jak ten typ wyglada? Widziales go? Podejrzewam że jakby chcial to mialby laske ale jemu po prostu jest wygodniej w pojedynke, przyzwyczail się do takiego zycia i takie polubil.

ja tam na swoje życie nie narzekam. a że mnie laski nie chcą to trudno, jakoś przeżyję. pewnie że nie jest to powód do radości ale ja nie lubię kobiet. już o tym pisałem. to jest "odruch pawłowa", moim zdaniem. tak dużo negatywnych bodźców doświadczyłem z ich strony że teraz samo towarzystwo lasek powoduje u mnie dyskomfort. to po co mam się zmuszać?

Gość fgdggbngdn
!offerma - strasznie wolno idziesz , w dwa dni tylko 10 km ???

Gość janekrys niezalogowany
Nie znam go ale da się odczuc że jest kumaty jak mniejszosc na tym forum. Potrafi powiedziec cos madrego, nie tylko "chyba nie bede miec dziewczyny i powedzialem to mamie". Wbrew pozorom znalzlaby się chetna na kumatego kolesia, nawet bez kasy. Po drugie nikt nie wie jak on wyglada, bledem jest odgorne zalozenie że to jakis "pasztet". Jest takie powiedzenie- wiekszosc nigdy nie ma racji, odnosi się do gieldy ale ma też odniesienie w zyciu