Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

skoncze jak offerma albo jeszcze gorzej

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 14
Zadna praca nie hanbi.

Gość Zuzanna Amelia & 14
Nie boj sie. Ode mnie jeszcze zadne zdjecie nie wywedrowalo.

Wystarczy spojrzeć na jakąś parę i wyobrazić siebie na jego miejscu. Od razu widać ze coś tu nie pasuje. I już człowiek wie że nie należy fantazjować

Gość Zuzanna Amelia & 14
Ble ble - o niczym ciekawym. Usiluje namowic chlopakow zeby mi swoje foty podrzucili ale sie cykaja strasznie.

Gość Zuzanna Amelia & 14
Argen - to wyslij takie od komunii jak BLE BLE. Ble ble - pamietam : bardzo ladnie wyszedles na tym zdjeciu.

Gość Zuzanna Amelia & 14
To mi wyslij na maila.

No moze i nawet jako dziecko bylem calkiem calkiem ale sie zmienilo przez chorobe a pewnie byl.bym przystojniakiem kto wie

Gość Zuzanna Amelia & 14
Ble Ble - Co to za choroba ?

Po co to wysyłanie zdjęć ? Z grzeczności ktoś napisze że Fajnie wyglądasz itp No i co. To ma komuś poprawić humor ?

Gość ja tam podziwiam offerme
za jego hart ducha oby w jego wieku tez mial takie samozaparcie (chodzi o nie pojscie do prostytutki)

Nie wiem jak to jest, że niektórych nie ciągnie do dziewczyn. Wg mnie to najciekawsza sprawa w życiu.

🖐️ Chyba pisali, że nie są aseksualni. Ale nawet aseksualni kogos pewnie chcą czasem mieć do towarzystwa. Myślę, że są zrezygnowani.

chodzi o to że nieatrakcyjny dla kobiet facet też ma prawo do szczęścia do cholery. a ja czytając ten artykuł który wam wkleiłem nie wyobrażam sobie nawet że mógłbym się w tym odnaleźć. proszę bardzo: "- Przepraszam, macie może ognia? pytam stojące nieopodal towarzystwo. - Mamy, proszę. Ale jeszcze bardziej gorące niż ten ogień są tu laski, prawda dziewczyny? widzę, że szatyn w błękitnej koszuli nie marnuje czasu. - Tak, tak, ale niestety, faceci nie są tu gorący, tylko napaleni dostaje mu się od jednej z opalonych blondynek." a mi do "szatyna w błękitnej koszuli" to dużo brakuje. i naprawdę próbując podrywać laski tylko bym się ośmieszył. one szukają wręcz mojego przeciwieństwa.

Gość Zuzanna Amelia & 15
Offerma - A w jakich chodzisz kreacjach ? Nie nosisz koszul ?

"Nie wszystkie kobiety to blachary." pierdu pierdu. najłatwiej jest powiedzieć "blachary" na panny które spojrzeć na ciebie nie chcą.

Gość kewniwert
ile masz lat? ja też jestem samotna. właściwie to szukam przyjaciela z którym można by było popisać ... może gdzieś razem wyskoczyć ...