Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccdmdmmd

czy warto kupić taką drogą zabawkę???

Polecane posty

Gość cccdmdmmd

http://allegro.pl/hasbro-interaktywny-kot-lulu-i2545537075.html corka ma 2 latka, myslimy by jej to kupic na urodziny bardzo lubi kotki pokazalam jej filmik z tym kotem-zabawka na youtube i jej sie pdoobalo az prawie w ekran weszla;):) ale czy warto, zastanawiam sie czy to nie bedzie tylko zabawka na 1 dzien a potem rzucona w kąt...

przekonasz się tylko w jeden sposób :-) Myślę, że ja bym kupiła. A zawsze możesz zaproponować wspólny prezent z np. rodzicami, czy ciocią chrzestną, jeśli zapraszacie na urodzinki i wtedy sie można zlożyć

kazde dziecko jest inne i lubi inne zabawki ale mi sie wydaje ze to taka zabawka na chwile. pierwszy dzien bedzie szal a pozniej juz to nudne bedzie nawet dla dziecka. oczywiscie moze sie okazac ze to bedzie strzal w dziesiatke bo tak jak pisalam dzieci sa rozne. dla mojego syna to by byla zabawka na 5 min.

Gość mama dwóch dziewczynek
nie wiem, czy nie za mała na taką zabawkę... moja córka te wszystkie interaktywne lalki, zwierzątka polubiła później, gdzieś około 5-6 roku życia. Moja mała ma 19 m-cy, też lubi kotki, maskotki, hello kitty, ale jak kupiłam takiego do karmienia interaktywnego to zabawa była na 5 minut i leży gdzieś na półce... możliwe, że ją zachwyci, ale na długą zabawę u takiego malucha raczej nie masz co liczyć. Jeżeli możesz sobie pozwolić na taki prezent i nie żalujesz pieniędzy to kup, najwyżej poleży na kanapie - ładna ozdoba ;-) a jak podrośnie pobawi się...

Gość cccdmdmmd
ogolnie sie zastanawiamy co kupic.... zeby zajelo corke na dluzej... a ma juz: lalki interaktywne bobasy barbie pilki duze i małe ma uczniaczka ma garnuszek na klocuszek ma tą mate wodną aquadoodle... i ogrom pluszakow kuchenke zabawkową duza plastikowa wozek dla lalek spacerowke i nosidelko i gleboki i wiele autek traktorow klocki drewniane ciastoline ma tez...

Gość cccdmdmmd
kurcze , czyli wg was to zabawka ktora corka zacznie sie bawic pozniej?? hmm czyli sie nie zmarnuje bo w przyszlosci ją zaciekawi:)?? a moze jakies inne pomysly co kupic?

Gość u nas na 2 latka
córka dostała FP little people i bawi sie tym już półtora roku .... później dokupywaliśmy inne zestawy

zabawki Twojej córki są dla starszych dzieci - lalki interaktywne, barbie... takie małe dzieci raczej nie umieją się tym bawić... a ma klocki lego/duplo albo hello kitty? moja mała lubi budować z tych klocków i z tego co pamiętam starsza też z duplo budowała chęnie... są zestawy zoo czy safari... a może jakiś komputerek edukacyjny czy telefonik, coś już poważniejszego niż kilka guzików i dźwięków... np. z vtech'a

Ja bym kupiła. Mój syn ma sporo tych interaktywnych zabawek, począwszy od kaczki, skończywszy na tym dużym psie biscuit. Pies był najdroższy, ale syn bawi się nim często. Trochę jak dla mnie głośno to chodzi jak się rusza, no i baterie starczają na krótko przy intensywnej zabawie, ale ogólnie fajne są te zabawki dla dziecka, który lubi zwierzęta. Kota mamy tylko prawdziwego, więc co do tej zabawki to nie wiem.

Gość cccdmdmmd
mamy komputerek -laptop fisher price i zabawka byla na 2dni potem ja nieciekawila... a zabawki v-tech te grajace np. ten samolot-helikopter za ok 90zł mamy tez i srednio ją ciekawi, ale bardziej niz ten lapotop fishera

Gość cccdmdmmd
a moze są jeszcze jakies inne koty interaktywne?

Ja myślę że 2latka jeszcze nie do końca będzie rozumiała idee tego kotka... Na pewno kiedyś tam to by była fajna zabawka - ale chyba jeszcze za wcześnie. Ja mam 2,5latkę i widzę ze wiele z zabawek które jej kupiłam było pomyłką. Czasami natomiast jakaś bzdura potrafi ją zająć na długie godziny. Wszystko też zależy od dziecka. Moja pokochała klocki Lego (szczególnie te nowe z księżniczkami) oraz te ze zwierzątkami. Uwielbia puzzle i potwornie tandetny, plastikowy zestaw lekarza (leczy wszystkie misie i lale). Lubi też taki duży plastikowy domek do którego moze wstawiać zwierzątka i malutkie zabawki. Aaaa i pokochała pociągi we wszelkich postaciach. Dopiero teraz widzę że zaczyna interesować się lalkami, niemowlakami i Barbie.

Gość cccdmdmmd
a moja zadnych klockow nie lubi, nie uklada a te ludziki z nich to by pozjadala!!!!!!!!

każde dziecko inne, jeżeli myślisz, że się zainteresuje, polubi, to kup. Moja córeczka z kolei buduje, układa i bardzo lubi drobiazgi - właśnie domki wszelkie, garaże... bierze od starszej np. dom petshopów i ustawia tam wszystko ... albo przynosi całą puszkę zabawek z kinder jajek, ustawia figurki, układa, porządkuje... mojej ten kotek nie zainteresowałby, dostała ostatnio od babci takiego tygryska bajkowego na pilota i starsza ma ubaw, a mała popatrzy, zabiera go i na półkę kładzie i mówi "aaa" tygrys śpi ;-) koniec zabawy ;-) po prostu ją to nudzi.

Gość przedszkolanka 223
Jejku, po co jej tyle zabawek? Ogólnie pracując w przedszkolu z maluchami stwierdzam, że dzieci najbardziej lubią kolorowanki, klocki, samochodziki, maskotki i łatwe puzzle, układanki. Reszta szybko im się nudzi i interesuje tylko jak jest ograniczony dostęp.

Gość przedszkolanka 223
O właśnie, zgadzam się z Paulinką.

Gość cccdmdmmd
a moja nie lubi tych domkow a klocki lego to chciala polknac te czesci !!!!!!!!!!!!!!! szok! a zabawki z jajek kinder bierze do buzi io tez chce polknac! tlumaczenie nic nie daje wiec jej drobiazgi takie schowalam do piwnicy:) hmm klocki ale jakie? skoro ona drewnianych zwyklych nie lubi i plastikowych tez nie

moje dzieci jeszcze lubią różne pojazdy i kryjówki ;-) mamy w domu namiot, tunel ... i pojazdy - jeździki, dużą ciężarówkę wadera, rowerek... mała pakuje coś do jeździka, przewozi do drugiego pokoju, wyjmuje... później biegnie, bierze śrubokręt taty i naprawia jeździk ;-) i znowu ładuje i wiezie... albo do namiotu wchodzi, bierze książeczkę i siedzi, przegląda ;-) uwielbia książeczki... o właśnie, a może jakąś fajną książeczkę jej kupisz?

Gość uwaza ze................,
ta zabawka jest dla starszego dziecka predzej zepsuje ta zabawke - taka jest prawda kupcie jej jakies klocki , drewniane puzle , rowerek

Gość kkkasiiaaasa
ksiazeczek ma chyba 30-50siat naprawde cala polka, chyba ze jakies wyjatkowe są to wklejajcie linka.. mamy takie zwykle w twardych oprawach twarde kartki

Gość przedszkolanka 223
Książeczki z wielką ilością ilustracji są fajne , niektóre mają efekty dźwiękowe albo takie "dotknij mnie". A może faktycznie taki malutki namiot jej kup? Jak byłam mała to uwielbiałam to ;-) A klocki jeśli nie lubi drewnianych ani duplo to nie mam innego pomysłu. Może takie plastikowe w różnych kształtach i kolorach. Konik na biegunach też jest ciekawy, rowerek czterokołowy z koszyczkiem albo jakiś instrument- tylko że będziesz miała głośno.

Gość kkkasiiaaasa
rowerek? przeceiez sama na nim nie pojedzie?? a hulajnoga taka na 4 kolach???

Gość jkjksdf
moja corka ma takiego:) i jest swietny! polecam!

Gość kkkasiiaaasa
rowerek mamy pande ale to jest zabawka na podworko a nie do mieszkania... a namiot duzo miejsca zajmuje mamy male mieszkanie

autorko przeczytalam dokladnie wszytkie twoje posty i twierdze ze zabawki ktore ma twoje dziecko sa dla niej za " dorosle" wiekszosc tych zabawek schowaj i poczekaj az corka troche dorosnie tak za rok czy 2 lata np laptop - to raczej dla 3 latki

jesli macie ogrod to warto kupic dla dziecka trampoline - na bank bedzie zachwycona !

albo taki maly domek w ktorym mogla by sie bawic