Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tubylec Romek

Czemu kobiety tak ciągnie do obcokrajowców?

Polecane posty

Gość Kawa i ciastka
A ja tez jestem w zwiazku z obcokrajowcem, Azjata :) :) Wczesniej bylam w zwiazkach tylko z Polakami. Roznice sa, oczywiscie, za rowno te kulturowe jak i te zwykle, jak to miedzy ludzmi. Jesli mam porownac to polecam takie zwiazki otwartych ludzi z roznych kultur, fajnie jak sie przenikaja i po pewnym czasie wytwarzacie zupelnie wlasna kulture mieszana. Jak sie chce to duzo mozna sie od siebie nauczyc. Pozdrowionka dla wszystkich Kafeterianek z Deszczowej Wyspy :)

Gość a jak ci z tym azjatą
? to japoniec ?

Gość proekozielona
nie mam kompleksów ;) on szanuje moja kulture jak i ja jego, on zreszta kocha Warszawe jak i ja, zresza to piekne miasto, nie mam sie czego wstydzic, ponadto on fascynuja sie nasza historia, wiele czyta na ten temat wiec nie generelizuj szczotka migotka

Gość Polak to
W wiekszości przypadkow-- wieśniak bo nie ma kasiory na fajne ciuchy, wiec ma takie z rynku i tesko :O , perfumy z biedronki :O paskudne zęby czesto ma bo nie ma na dentyste :O buty jak wiocha pl. :O fryz jak disko polo :O lub na lysola :P dżinsy z bazaru :O skarpety latem do sandałow :O

i moze migotka wsadz sobie te szczotke w tylek wowczas moze agresja ci sie zminimalizuje w twej zawistej glowie ' nie mam zadnej agresji ani do ciebie ani do zadnej innej wypowiadajacej sie, natomiast irytuje mnie pewna postawa ktora jest b. powszechna wsrod naszych rodaczek tj. dorabianie sobie prestizu za pomoca kogos innego. i jesli mozna mowic tu o agresji to raczej jest ona skierowana wobec polskich mezczyzn, ktorzy sa niedoceniani przez nasze piekne panie... :P

Gość z kraju papryki
Może ciasne umysły niektórych ludzi nie ogarniaja ze ludzi nie mozna sortowac wg nacji. W każdym kraju są buraki i dobrzy ludzie. Jeśli chce się zaakceptować nową kulturę to co za problem? Ja osobiście nigdy nie przeszlabym na islam czy ogólnie inną religię. A inne rzeczy da się zmienić.

Gość podobno Japończycy,i inni Azja
ci mają małe wacki :P takie chodzą opinie 🖐️

Gość jnkjdfcdsf
@migotka tylek jak szczotka tak bronisz polskich mężczyzn a jesteś po dwóch rozwodach z nimi 🖐️

Gość proekozielona
ja mowie o sobie i moich przezyciach, ze nie zanalam ciepla od zadnego polaka, nie pientuje ich ale nie chce byc z nimi w zwiazkach, w wiekszosci sa jacy sa, maja wielkie roszczenia a sami soba nie wiele reprezentuja, mam brata jest polakiem jest cudowny, siostry maz takze jest wspanialym facetem

Gość do proekozielona
a twoj tez ma malego wacka ? :D:D:D

Gość Kawa i ciastka
Koreanczyk. Mamy bardzo podobne poglady religijno-familijno-zarobkowe wiec jest nam calkiem dobrze. A na codzien duzo drobnych roznic. Na przyklad on rano zupe, ja kanapki. Ja zupe wieczorem, on wieczorem kanapki. Takie tam, czasem smieszne, czasem ciekawe, czasem irytujace. Albo do pracy na skrzydlach w sobote rano poleci. Ja go za to ucze... nic nie robic :P

Gość do tego o japonczykach
Maja chyba male w gatkach bo ogolnie sa watli i niscy, bardzo szczupli

Gość proekozielona
a ty sie wackiem mojego nie interesuj, a jesli chodzi o cieplo: ja sama jestem namietna, ciepla, nie jestem zimna jak wiekszosc polskich kobiet, potrafie wyrazac emocje, pod tym katem tez pasujemy do siebie, nawet mam taka urode, typ poludniowy i migotka, fakt, masz racje, skoro lubisz takich zimniejszych mezczyzn, to polacy sa pod tym katem najlepszym wyborem,

Gość do proekozielona
czylli ma malego jak azjaci :D

Gość do Kawa i ciastka
A ile ma wzrostu ten Twój Koreańczyk? ;)

Gość Kawa i ciastka
Jest ode mnie wyzszy cale 2 cm :D I wcale nie jest chudy i watly bo popelnil sluzbe wojskowa, ktora jest u nich obowiazkowa... :)

Gość proekozielona
nie sprowokujesz mnie do odpowiedzi na temat wacka mego faceta ;)))

Gość djdbdjb
No a Polacy to mają wielkie penisy? Proszę...na szczescie jest nacja w Europie która słynie z namiętności i dużych penisowNie trzeba szukać daleko. :D

Gość do djdbdjb
Która Europejska nacja słynie z dużych penisów? Niemcy? :classic_cool: Serbowie? :classic_cool: Hiszpanie? :classic_cool:

Gość Kawa i ciastka
Ogolnie to postura nie obiega do moich poprzednich facetow, Polakow. Sama bylam zaskoczona, ale Koreanczycy sa....wysocy.

Gość do Kawa i ciastka
No to ile ma wzrostu?

Gość Kawa i ciastka
A czy nastepne pytanie bedzie o dlugosc penisa ? :P

Gość djdbdjb
Węgrzy. Sprawdzone. :p

Gość qwertyna z pl
W innych krajach Europy zachodniej związki mieszane nikogo nie dziwią. Dziwne natomiast jest to z jakim strachem i niskim poczuciem własnej wartości reagują na ten fenomen mężczyźni z Polski. Podobnie jak z różnicami kulturowymi, etnicznymi, religijnymi, oraz całym wachlarzem preferencji seksualnych - typowy Polak każdą inność traktuje tak osobiście i z takim świętym oburzeniem jakby nie widział świata poza słomę, która mu z butów wystaje. Zamiast pytać dlaczego kobiety ciągnie do obcokrajowców, należało by zapytać dlaczego Polki mają coraz mniej cierpliwości do Polaków. Zapewniam, że prawda w oczy kole.

Gość proekozielona
dokladnie, Polacy nie potrafia sobie z tym faktem poradzic. Na czarnych, arabów wylewaja morze agresji, rasizmu. A wiele naszych rodzaczek ma facetów Niemców, szwedów i co? wtedy nie maja argumentów tak chamskch jak w stosunku do czarnych i arabów i nawet azjatów, bo male wacki itd., no moze maja, ze Polki leca na kase itd itp. to jest swego rodzaju fenomen czemu Polacy sa tacy wlasnie. Moga sie pocieszyc ukrainkami, w newsweeku byl nawet artykul, ze Polacy biora je za zony, bo one niby nie sa takie roszczeniowe jak Polki. natomiast gdy oni byli lepszymi partnerami, kochankami, a nie mamus synkami to moze dostrzegliby wartosc Polek. podkreslam, ze nie wszyscy polscy Panowie tacy sa, znam wielu wspanialych, mowie o ogolnym trendzie.

Gość Kawa i ciastka
hmmm... ja tam do facetow Polakow nic nie mam i wiekszasc tych, ktorych znam dostrzega wartosc Polek :) Glowny problem to fakt, ze Polska jest ciagle krajem jedej narodowosci a to co nieznane ma prawo budzic niepewnosci...