Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tubylec Romek

Czemu kobiety tak ciągnie do obcokrajowców?

Polecane posty

Gość Tubylec Romek

Czemu tak się dzieje?

Gość Tubylec Romek
Może wypowiedzą się kobiety, które są lub były w takich związkach?

Gość możliwe możliwe czemu nie
może to przez was panowie polaczki?

Gość Tubylec Romek
@możliwe możliwe czemu nie A rozwiń

Gość bo oni zarabiają najczęsciej
w euro

Gość Obraz statystycznego Polaka:
- Burak - Niekulturalny - Nieszarmancki - Z prostackimi odzywkami - Fatalna fryzura (albo za dużo żelu, albo fryzura na grzyba, albo łysina, albo wieśniackie cięcie, itp.) - Mało ambitny - Niezadbany (zarośnięty, nie używający perfum oraz minimum kosmetyków) - Często maminsynek - Fatalny styl (obleśne, porozciągane swetry, skarpety do sandałów, skarpety naciągnięte po kolana, rybackie kamizelki, wieśniackie sweterki w paski, za mocno przetarte jeansy, uświnione buty)

Gość Turban Złocisty
"Obraz statystycznego Polaka: - Burak - Niekulturalny - Nieszarmancki - Z prostackimi odzywkami - Fatalna fryzura (albo za dużo żelu, albo fryzura na grzyba, albo łysina, albo wieśniackie cięcie, itp.) - Mało ambitny - Niezadbany (zarośnięty, nie używający perfum oraz minimum kosmetyków) - Często maminsynek - Fatalny styl (obleśne, porozciągane swetry, skarpety do sandałów, skarpety naciągnięte po kolana, rybackie kamizelki, wieśniackie sweterki w paski, za mocno przetarte jeansy, uświnione buty)" Do mnie żadne określenie nie pasuje a i tak jestem sam

Gość bo polacy nie są wiele warci
polacy wobec kobiet niestety mają nieziemskie wymagania :( siebie natomiast mają za panów idealnych , chłopcy w domach mają więcej luzu i mniej obowiązków niz dziewczynki :P w życiu dorosłym dyskryminują kobiety i najchętniej zagonili by do kuchni i jednocześnie do pracy (najlepiej dobrze płatnej) bo przeciez kobieta ma zarobić na siebie i dzieci a on "panisko polaczek" będzie błyszczał i wymagał od żony cudów , ułozonych dziec , pięknej zadbanej żony i zgrabnej (bo jak przytyje to zostawi dla innej i młodszeji) ale sam do niczego ręki nie przyłozy ,:P jeszcze lepiej żeby kobieta była z bogatego domu albo świetnie zarabiała coby jaśniepana wspierać czyt. utrzymywać bo jaśniepana mamusia utwierdziła w przekonaniu ,że mu się wszystko należy a żona ma być posłuszna i idealna

Gość większość to niestety
maminsynki

Gość taka laska ewidentnie chce
polacy wobec kobiet niestety mają nieziemskie wymagania To raczej na odwrót

Gość Uwaga robal przemówił
większość to niestety maminsynki Odewały się córeczki tatusia

Gość masz zardzewiałą bmkę?
to zmień wiejskie dyskoteki na miejskie kluby, ja już jestem w 3 cim związku i niestety widzę ,że faceci są chorzy jak chodzi o wymagania :P nie myl polek z ukrainkami prostaku

Gość nie jestem córeczką tatusia
a ja na żadne z rodziców nie mogłam liczyć , nigdy :( mam takiego ojca co miał i ma nadal wszystko daleko gdzieś , zastanów się co piszesz pojebie - żałosny maminsynku :P

w życiu dorosłym dyskryminują kobiety i najchętniej zagonili by do kuchni i jednocześnie do pracy ' jak powszechnie wiadomo jest to specyfika wylacznie polskich panow, panowie z innych krajow nigdy tak nie robia, w innych kulturach kobiety moga ubierac sie jak chca , pracowac i cieszyc ze wszystkich przywilejow jakie dalo im rownouprawnienie. i co wy macie z tymi ubraniami? jesli mezczyzna ciezko pracuje a nie siedzi tylko na kafe to oczywiscie ze nie bedzie wygladal jak pan z reklamowki TVN....

Gość Jakich facetów wybieracie
takich widocznie chcecie. Tak źle opisujecie polaków a tych, którzy tacy nie są to i tak macie w dupie.

Gość mogotma naucz się czytać
ze zrozumieniem , faceci wymagają od kobiet :P jeżeli sie do tego postu odnosisz który zacytowałaś

Gość Ja akurat chciałbym kobietę co
nie potrafi gotować gdyż ja to potrafię i lubie robić tak samo mógłbym się zająć resztą roboty w domu i ponadto pracować i co? dupa

Gość wwowwwwwwwww
to ja cie biore!!!!!!!

Gość mogotma naucz się czytać
równouprawnienie nigdy nie będzie istniało dopóki mężczyźni nie będą rodzic dzieci , wbijcie to sobie do głowy , to co nazywacie równouprawnieniem w polsce jest niestety upokorzeniem wielu kobiet , chociazby urlopy macierzyńskie i emerytura po 67 roku zycia

Gość wwowwwwwwwww
ile masz lat?

Gość - Ewa -
22:47 [zgłoś do usunięcia] Ja akurat chciałbym kobietę co nie potrafi gotować gdyż ja to potrafię i lubie robić tak samo mógłbym się zająć resztą roboty w domu i ponadto pracować i co? d**a" Mhm, weź tak nie pierdol, widać, że nigdy w związku nie byłeś

Gość tacy kolesie do Was podbijają
i doskonale o tym wiecie Ci inni niż opisywani nie więc jeśli chcecie coś zmienić w swoim życiu to wyjdźcie same z inicjatywą albo przestańcie pisać, że wszyscy faceci są tacy źli itp.

Gość z tym jacy są polacy
to wolałabym być samotną matką niż w popapranym związku małżeńskim z panem i władcą :P

- Ewa - 22:47 [zgłoś do usunięcia] Ja akurat chciałbym kobietę co nie potrafi gotować gdyż ja to potrafię i lubie robić tak samo mógłbym się zająć resztą roboty w domu i ponadto pracować i co? d**a" Mhm, weź tak nie pie**ol, widać, że nigdy w związku nie byłeś To takie dziwne, że facet potrafi i lubi gotować? Wszystkiego mnie ojciec nauczył on również uwielbia przygotowywać rzeczy w kuchni.

Gość z tym jacy są polacy
gotowanie mężczyźnie nie ubliża ;)szefami kuchni są często panowie

Gość - Ewa -
22:52 [zgłoś do usunięcia] Ja akurat chciałbym kobietę co To takie dziwne, że facet potrafi i lubi gotować? Wszystkiego mnie ojciec nauczył on również uwielbia przygotowywać rzeczy w kuchni." Nie, to akurat nie jest dziwne, sama jestem kobietą i nie lubię gotować, to zostawiam mężczyznom, zresztą mój ojciec też lubi i potrafi dobrze gotować :) Ale mi chodziło bardziej o to, że tak się reklamujesz, i upichcisz i dom ogarniesz i do roboty pójdziesz :) A zwykle jest tak, że jak chłop za dużo gada to mało robi...

Gość - Ewa -
22:54 [zgłoś do usunięcia] z tym jacy są polacy gotowanie mężczyźnie nie ubliża szefami kuchni są często panowie" Gotujący panowie są sexy ;) Zresztą zauważyłam, że w związkach moich znajomych to głownie panowie gotują, i robią to naprawdę wyśmienicie! Dla mnie to wielki plus jak facet lubi eksperymentować w kuchni, zawsze na to zwracałam uwagę czy umie coś przyrządzić czy ma "dwie lewe ręce" i liczy tylko na mamusie, a później żonę... Ja osobiście bym takiego guły nie chciała

mnie nauczono, że jeśli facet daje słowo, że coś zrobi to to zrobi. Cóż ale ja zostałem niewłaściwie wychowany.