Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tubylec Romek

Czemu kobiety tak ciągnie do obcokrajowców?

Polecane posty

Gość - Ewa -
22:58 [zgłoś do usunięcia] Ja akurat chciałbym kobietę co mnie nauczono, że jeśli facet daje słowo, że coś zrobi to to zrobi. Cóż ale ja zostałem niewłaściwie wychowany." Jak na razie to wydajesz się ideałem, a skoro ciężko Ci znaleźć kobietę to chyba gdzieś jest haczyk? :)

Gość a może po prostu
dlatego, że ciągnie do tego co inne, nieznane-)

"i co wy macie z tymi ubraniami? jesli mezczyzna ciezko pracuje a nie siedzi tylko na kafe to oczywiscie ze nie bedzie wygladal jak pan z reklamowki TVN.... " - a kobiety nie pracują ciężko? Poza pracą mają jeszcze na głowie dom i wychowanie dzieci i jeszcze próbują znaleźć mieć czas, żeby o siebie zadbać i dobrze się prezentować ...

Gość do migotka tylek jak szczotka
ty to jesteś jakaś tępa, migotko, przecież polscy faceci to w większości knury, ja jestem związana z obcokrajowcem i W ŻYCIU nie zamieniłabym go na polaka!

Gość Jaaaaaa27777777
Ja jestem teraz z obcokrajowcem, wcześniej byłam w 2 długich związkach z Polakami. To nie jest tak, że mnie do nich ciągnie. Po prostu poznałam fajnego faceta, a że nie pochodzi z Polski to już inna bajka. Dla mnie to nie ma znaczenia.

Gość wole obcolrajowcow bo
sa bardziej zadbani maja wiecej kasy. tyle w temacie.

Gość dp podstępna_kuciapa
a ile to kobiety od swoich "panów" się nasłuchają ,że nie dbają o siebie ,że się po ciąży zapuściły, że kobieta urobiona po pracy zawodowej i w domu po łokcie nie ma ochoty na sex ,że nie wskakuje swojemu księciuniowi w seksownej bieliźnie(oczywiście drogiej i kupionej za własne pieniądze)

Gość ja ci powiem tomeczku
bo Polacy maja wymagania z dupy zeby gotowala, sprfzatala itrd.. czy kura domowa ale zarabiajaca dobrze byla piekna i szczupla znosila poklepywanie po dupie i tak dalej niczego mi nie brakuje a jednak ze stalym zwiazkiem z Polakami mialam problem, na seks chetnie, na zwiazek juz mniej mam obcokrajowca (bialego) i ma powazne zamiary w stosunku do mnie i teraz ja sie wypinam na Polakow choc teraz widze zainteresowanie za pozno.

Gość no noe wiemmmm
Jestem z obcokrajowcem i jest dokładnie tak jak z Polakiem, najchętniej widziałby mnie w kuchni, nie sprząta, jak przyjdzie z pracy to narzeka ze obiad nie tak przyprawiony, łyżki źle ułożone. Potem foch, tv, gry i spać. Jedyna jego zaleta to to ze ładnie wygląda. Seks też sama ze sobą mam bo jest cienki. Szukam nowego, najchetniej Polaka, tylko ze w okolicy same buraki w dodatku z okraglymi głowami...

Gość weqwweewe
heheheeh ale się materialistki tu bronią hahahah Polka ma ogromne wymagania ,a sama reprezentuje poziom zerowy. Według niej,to facet ma zarabiać,ma mieć dom i auto,a ona królowa się wprowadzi i będzie dysponowała łaskawie jego kasą, psioczą,że Polak to mamisynek,a to,że ona u mamusi 6 razy w tygodniu,to oczywiście tylko kontakty rodzinne. Polka mysli,że jak wyjdzie za obcokrajowca,to zaraz będzie w raju,będzie piękna,bogata,nie będzie musiała nic robić , tylko zakupy,seriale,kosmetyczka,solarium i będzie miało prawo narzekać jaka to ona zmęczona,a w sumie leniwa Dlaczego Arabowie,Turcy, Murzyni tak pomiatają Polkami? bo wiedzą,że to zwykłe szmaty lecące na kasę,czy to nie zastanawiające?

Gość Annnniikkkkaaaaaaaaaaaaa
Dziwne to wszystko co piszecie.Mój narzeczony ma 27 lat, jest wysokim brunetem o piwnych oczach, ma świetną sylwetkę i boski wzrok, pachnie, dba o siebie i jest w stosunku do mnie szarmancki, kulturalny i co najważniejsze kocha mnie tak jak ja jego.Dba o mnie każdego dnia i robi wszystko żebyśmy mieli na rachunki, pracuje, nie pije, nie pile i jest najwspanialszym facetem na ziemi.Nie zamieniłabym go na żadnego innego a już w szczególności za obckorajowca więc nie uogólniajcie i nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora.Jak poznajecie samych takich buraków z łysiną i z brzuchem, bekających i traktujących swoje panny jak niewolnice Izaury to wasza sprawa, normalna inteligenta dziewczyna potrafi sobie znaleźć dobrego chłopaka a nie prostaka i capa.

Gość tduryr46u76
W Polsce jest taka mentalność że laski lecą na pieniądze, status rodzinny czyli żenią się zazwyczaj dla kasy i wygody, facet ma zapierdalać i zarabiać, ma mieć samochód i dom a one po prostu mają wychowywać dziecko i błyszczeć.Taka nasza mentalność.I co najlepsze to tylko w Polsce !! dużo świata zjeździłem i dużo widziałem.

Gość drug666 FTWT JWWD GHAH
Zadaniem Polaka jest bajera! Polak musi bajerować i w chooja walić! Polak ma wymagania za duże! Polak musi kraść i zabawić się oraz wolno se żyć! Najwolniej i najłatwiej jak tylko się da! Polakowi do szczęścia trzeba pryczy, alkoholu i kwatery! Polak nie zapjerdala na nikogo jak Żydzi i Cyganie! Polaka kryzys nie zabija! Polakowi w kryzysie żyć się lepiej zaczyna! Bum szakalaka i dali emeryturę dla Polaka, któremu w głowie tylko młoda sraka!

Gość no noe wiemmmm
Nie tylko araby czy turki pomiataja kobietami. Mój facet jest Europejczykiem, a jego kraj sąsiaduje z Polską, więc w sumie mentalność ma taką samą.

Gość Polak ale nie katolik
Polscy mężczyźni to dopiero pomiatają kobietami.W niedzielę idą razem do kościółka modlą się a w tygodniu katuje żonę.U mnie w mieście wielu ma założone niebieskie karty !

Gość bdjdbeish
Wg. Mnie mało jest mężczyzn którzy naprawdę szanują kobiety. Większość była tak wychowana ze słabszymi można pomiatac. jeśli się już tak trafi to z pewnością natnie się na kobietę która zacznie pomiatac nim. Taka już ludzka natura.

Bylam w zwiazku z niemcem (mieszkalam 5 lat) i z Anglikiem (spotykalismy sie ponad 2 lata) a wyszlam za maz za Polaka, jestesmy razem 6 lat i wy ludzie bzdety piszecie, bo tych 2 wczesniej mogloby sie wiele nauczyc od mojego meza. Nie bede pisac ze jest idealny bo nikt nie jest ale jest super czlowiekiem. Jest moim przyjacielem, kochankiem i cudownym ojcem, pomaga mi we wszystkich obowiazkach, nie goni mnie do kuchni??? co wy?? generalnie tu chyba chodzi o typ czlowieka, wychowanie a nie narodowsc. Jest i glupi francuz, wloch i polak. Bycie z obcokrajowcem tez nie jest latwe, moze i jest fajne na poczatku bo jest cool ale zycie to nie jest bajka.

Gość hjk
Miałam już paru chłopaków w swoim życiu POLAKÓW i jeszcze żaden mnie nigdy do garów nie gonił, nie traktował jak śmiecia itp Skąd macie takie podgląd ? nie rozumiem kompletnie, albo się zadajecie z wymoczkami albo jakimiś totalnymi wiejskimi burakami :)

Gość Arleta W
Ja tam zawsze lubiłam obcokrajowców, inna kultura, inna mentalność to jednak ciągnie :) Jednak nie popadam w skrajności, nie jestem jakąś rasistką, ale nie lubię muzułmanów, także wszelkimi turasami czy arabusami gardzę... :)

a kobiety nie pracują ciężko? Poza pracą mają jeszcze na głowie dom i wychowanie dzieci i jeszcze próbują znaleźć mieć czas, żeby o siebie zadbać i dobrze się prezentować ...' czyja to wina? do migotka tylek jak szczotka - brawo, coz za swiatowa z ciebie dziewczyna, tak trzymac! :classic_cool:

Gość Jcjfjfkffl
Ja jestem w Włochem od 12 lat. Jestem z nim bo to jest dla mnie dobry, do tego taki pociągający, te czarne włosy, ta skóra muśnięta słońcem, ten dziki błysk w oczach. Noi oczywiście jest zarąbistym kochankiem. Nie mam ochoty na innego, on mi daje wszystko. Wystarczy?

Gość proekozielona
cytujebo polacy nie są wiele warci polacy wobec kobiet niestety mają nieziemskie wymagania siebie natomiast mają za panów idealnych , chłopcy w domach mają więcej luzu i mniej obowiązków niz dziewczynki w życiu dorosłym dyskryminują kobiety i najchętniej zagonili by do kuchni i jednocześnie do pracy (najlepiej dobrze płatnej) bo przeciez kobieta ma zarobić na siebie i dzieci a on "panisko polaczek" będzie błyszczał i wymagał od żony cudów , ułozonych dziec , pięknej zadbanej żony i zgrabnej (bo jak przytyje to zostawi dla innej i młodszeji) ale sam do niczego ręki nie przyłozy , jeszcze lepiej żeby kobieta była z bogatego domu albo świetnie zarabiała coby jaśniepana wspierać czyt. utrzymywać bo jaśniepana mamusia utwierdziła w przekonaniu ,że mu się wszystko należy a żona ma być posłuszna i idealna dokladnie, MAMNSYNKI, maja bog wie jakie wymagania. Sa zimni, nie okazuja uczuc a gdy okazuja to jak jakies ofiary losu. Przed paroma musialam tel. zmieniac, bo ofiary losu do metod stalkingu sie nadawali. brrrr Ja mam swego faceta z latino, wreszcie poznalam prawdziwego mezczyzne. Thanks god ;)

Gość viva la vida vova
A mnie zastanawia jak to jest możliwe ze jest kobieta w związku 2 lata i często ma już dziecko lub nawet dwa. To nie łaska się poznać z partnerem a potem dzieci robić? i to najczęściej z obcokrajowcami od razu chcą sobie dzidzie robić. A potem samotne matki z kolorowymi dziećmi. Moja kumpela jest ze Slowakiem juz 3 lata i jakoś dzieci nie mają. Inne kumpele za granicą są z Murzynami i ciapakami i już po kilku miesiącach zaciazaly. Serio tak bardzo chcą mieć egzotyczne dziecko? :D oczywiście one zostały samotnymo matkami.

Gość proekozielona
oboje znamy swietnie angielski a ja tez znam hiszpanski w stopniu komunikatywnym, dogadujemy sie raz w roku latamy do ameryki pokudniowej zatem mage szfifowac jezyk wspaniale i to juz ponad 2 lata i nie mamy dzieci ale na pewno sobie zrobie soon ;) zaden polak nie dal mi tyle ciepla co on, poza tym moj poprzedni byl tez spoza pl, portugalia na pewni nie zwiaze sie z polakiem nigdy,

oboje znamy swietnie angielski ' czyli rozumiem blad na koncu twojego postu byl literowka? znam kilka takich dziewczyn co sa z obcokrajowcamy i chodza w zwiazku z tym dumne jak paw. najczesciej wyglada to tak ze ten ich 'wspanialy angielski' to tak naprawde poziom jak z sitcomow a panny zmieniaja sie zupelnie zeby bardziej wpasowac sie w kulture mezczyzny. Ale jak tylko spotkaja sie z rodakami to szpanuja jakie to 'swiatowe dziewczyny'... zal patrzec czasami, co to w tych polkach jest ze sa takie zakompleksione... twoj przypadek moze byc inny, ale 99% tych zwiazkow to zazwyczaj sposob na podciagniecie sobie samooceny, przykra prawda.

Gość z kraju papryki
Też jestem w związku z obcokrajowcem i rozmawiamy po angielsku, jednak za kompletną wioche uznaje wstawianie angielskich słówek do wypowiedzi. Pół zycia jestem za granicą i nie robię takich byków. No chyba ze chcesz sie popisać?

Gość proekozielona
oj migotka, ja nie jestem dumna jak paw, mowie tylko dlaczego nie chce polaka, czytaj uwaznie, nie mam i ie chce bo zaden nie dal mi tyle ciepla i milosci a wrecz przeciwnie, ponadto skad ta agresja w stosunku do mnie, bo co, bo angielski? na codzien pracuje w korporacji, gdzie ang jest jezykiem na porzadku dziennym, nie urodzilam sie z tym jezykiem ale radze sobie kazdy zwiazek taki sie rozpada? okay!!!! czy ja mam cyrograf podpisany zdiablem na nierpadanie zwiazków, jestesmy zareczeni zatem, moze ucieknie sprzed oltarza.. hmm... i moze migotka wsadz sobie te szczotke w tylek wowczas moze agresja ci sie zminimalizuje w twej zawistej glowie a literowki robie fakt, moj panoramiczny ekran powoduje u mnie wtorna slepote

Gość nigdy polaka
,,,,Turban Złocisty "Obraz statystycznego Polaka: - Burak - Niekulturalny - Nieszarmancki - Z prostackimi odzywkami - Fatalna fryzura (albo za dużo żelu, albo fryzura na grzyba, albo łysina, albo wieśniackie cięcie, itp.) - Mało ambitny - Niezadbany (zarośnięty, nie używający perfum oraz minimum kosmetyków) - Często maminsynek - Fatalny styl (obleśne, porozciągane swetry, skarpety do sandałów, skarpety naciągnięte po kolana, rybackie kamizelki, wieśniackie sweterki w paski, za mocno przetarte jeansy, uświnione buty)" Do mnie żadne określenie nie pasuje a i tak jestem sam 22:38 [zgłoś do usunięcia] bo polacy nie są wiele warci polacy wobec kobiet niestety mają nieziemskie wymagania siebie natomiast mają za panów idealnych , chłopcy w domach mają więcej luzu i mniej obowiązków niz dziewczynki w życiu dorosłym dyskryminują kobiety i najchętniej zagonili by do kuchni i jednocześnie do pracy (najlepiej dobrze płatnej) bo przeciez kobieta ma zarobić na siebie i dzieci a on "panisko polaczek" będzie błyszczał i wymagał od żony cudów , ułozonych dziec , pięknej zadbanej żony i zgrabnej (bo jak przytyje to zostawi dla innej i młodszeji) ale sam do niczego ręki nie przyłozy , jeszcze lepiej żeby kobieta była z bogatego domu albo świetnie zarabiała coby jaśniepana wspierać czyt. utrzymywać bo jaśniepana mamusia utwierdziła w przekonaniu ,że mu się wszystko należy a żona ma być posłuszna i idealna,,,, racja