Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoś:)

Jak nazwać moje dziecko ?

Polecane posty

za 1,5 miesiąca urodzi mi sie córeczka , a ja nie mam pomysłu jak ja nazwac :( chciałabym zeby bylo to imie które mozna zdrabniac miało wersje oflicjalna i tak dla znajomych. chce zeby nie było za bardzo orginalne . zastanawiamy sie nad Adrianna . co sadzicie? jakie znacie ładne imiona ?

Gość mmsmkfdg
Adrianna-Ada - ładne, podoba mi się. Podobają mi się jeszcze Łucja i Hania.

dzięki :) Łucja wydaje mi sie troszke za bardzo orginalne ale jest ładne , a Hania chyba troche za staromodne

Gość giggiiigg
Bobel

Gość ;kl;kl;
Ola Aleksandra

Gość zabrinnada
dzisiaj emigracja jest powszechna dlatego lepiej chlopcom i dziewczynkom -dac imie co brzmi identycznie we wszystkich jezykach-Tamara-Rita , stella, Marina , Melissa, Olga

Aleksandra to ładne imię ale jest bardzo popularne , wolała bym bardziej orginalne

Gość a moze by tak małgosia
małgorzata, gosia, gośka Ładne i nieco już zapomniane, a więc nie będzie 7 dziewczynek w klasie o takim imieniu :)

Gość ruda spod sklepu
Adrianna- bardzo fajne imię. Ja zaproponowałabym Ci takie imiona: Daria, Marcelina, Jagoda, Alicja. Może któreś z tych przypadnie Ci do gustu;)

Małgosia mi sie podoba , ale ja mam tak na imie :) ale dziekuje za propozycje :)

Daria , Marcelina i Jagoda nie bardzo mi sie podobaja , Alicja za to to dosc sympatyczne imie :) ale nie podoba mi sie na tyle zeby dac tak mojemu dziecku . dziekuje za propozycje :*

Gość zabrinnada
Karina , Emma , Rafaela-

Gość erghgfrfrf
chyba orYginalne, cooo?

Gość erghgfrfrf
justyna

Karina , Emma , Rafaela , dzieki za propozycje ale wolałabym zdecydowanie polskie imiona :)

Gość a moze by tak małgosia
jeśli nie Małgosia to może Magdalena, Alicja, Katarzyna, Milena, Emilia

Gość KASIA @@@
Skad Wy dobieracie te imiona? Jak mozna dac dziecku na imie Hanka, Goska, Kaska, Julka czy Antonina.

z imion przez Ciebie wymienionych podoba mi sie Małgosia i Magdalena . ale Małgosia to moje imie , a Magdalena mojej siostry :)

Gość ehfgerigfr
Nic ci się nie podoba. Nie możesz wyjść na strony z imionami i sobie poczytać i co ewentualnie wybrać :o ?

to nie prawda ze nic mi sie nie podoba , poprostu dla mojej córeczki chce zeby bylo to imie wyjatkowe i podobało sie tez innym , dlatego pytam o zdanie :)

Gość anette11111
najbardziej chyba Ci się sprawdzą te nasze : Anna, Małgorzata, Wiktoria. Ja na imie mam Aneta i podoba mi się ono:-)

Gość ehfgerigfr
No, ale sama widzisz, że każdemu podoba się coś innego. Mnie się np.Ada nie podoba, a tobie już tak, rzecz gustu. Najważniejsze to nie skrzywdzić dziecka jakimś wymyślnym imieniem, dziewczyna która ze mną studiowała nazwała swoją córkę Nikoletta :o . To jest dopiero masakra.

Anna, Małgorzata, Wiktoria. Anna to bardzo ładne imie , ale chyba chce jakies bardziej wyjatkowe , Małgorzata to moje imie a Wiktoria no nie wiem nie jestem przekonana . dziekuje za propozycje :)

nie chce za bardzo pospolitego imienia , ale nie skrzywdze mojego dziecka za bardzo wymyslnym , badz zagranicznym imieniem :) masz racje , za kazdemu podoba sie co innego , ale chce tylko posłuchac propozycji innych :)