Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoś:)

Jak nazwać moje dziecko ?

Polecane posty

Gość anette11111
Sylwia też mogę polecić ponieważ tak na drugie mam:-)

Gość gretaa//
a Marii

Gość anette11111
mi się teraz tylko Sylwia z tym kojaży ze właśnie przedwczoraj urodziła pięknego synka:-)

Gość umami
Oliwia - typowe imię dziecka dresiary z blokowiska/małej mieściny. Naprawdę źle się kojarzy, podobnie jak Nikola, Andżelika itd. Chyba Adrianna najlepiej brzmi, choć ja bym dała po prostu Ada (można).

Gość umami
Jak to się często dzieje - pierwszy wybór najlepszy. Zestaw jeszcze z nazwiskiem jakie córka będzie nosić - czy ładnie brzmi :) Lepiej dać dziecku na imię Ania niż Lilianna jak się ma nazywać Kloc albo Kiełbasa :P

Gość anette11111
zamiast Liliany Lidka miałam mieć na imię , ale wole swoje. Znowu Sylwia abo Aneta żeby nie wyszły za pare lat jak jak jakieś anachroninczne:-)

Gość Ara Rekino
Bardzo dużo jest imion dla dzieci.Daje ci takie propozycje jak: Natalia,Eliza,Nikola,Blanka,Milena albo Ewelinka.Najbardziej to mi się chyba podoba Ewelinka i tobie też radzę nazwać córkę Ewelinka.Moja siostra będzie najprawdopodobniej się nazywać Blanka albo Ewelinka.Polecam to imię.Ładne jest jeszcze Natalka i Nikola,tylko nie wiem,które ci się bardziej podoba.Pozdrawiam.

Adrianna , bardzo ładnie. Ja też miałam problem z imieniem dla dziewczynki. Jak jeszcze nie wiedziałam co będzie, co do chłopca byłam pewna że będzie Rysiek. A dziewczynka to był kłopot. Szukałam imion na stronach, czytałam jaka mają ,,energię,, z jakich są krajów i takie tam. Moja córeczka ma na imię Żaneta. Podobno to rzadkie imię teraz. A podobało mi się jeszcze, Blanka, Milena. Ale jak słyszałam te imiona od innych matek spodziewających się córek, to uznałam że jednak wolę mniej ,,oblegane,, imię.

Adrianna, Ada, Adusia- to imię ma wszystko czego chciałaś;) Ale Blanka i Milena mi akurat się nie podobają. Wolę imię Lidia, Róża (nie wiem czemu, podoba mi się;)), Aleksandra (Ola), Martyna, Asia.