Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoś:)

Jak nazwać moje dziecko ?

Polecane posty

Gość anette11111
Anna to Ania a Wiktoria t zawsze zwycicięstwo. A Aneta to z Abby takiekiej grupu śpiewającejej:-)

Gość hejaho
mam koleżankę Adrianę, przez jedno n :) duzo zdrobnień : Ada, Adzia, Aduś itd :)

hahah :) tak , tak wiem co to jest Abba :) niestety od Wiktorii nie ma jakis takich typowych zdrobnien , jak od Małgorzaty , Adrianny czy Magdaleny . a w rodzinie męza jest Aneta wiec nie nadam takiego imienia :)

Gość fanka owcy bozej
jeszcze nie doczytalam konca Twojego postu a w glowie juz mialam dac Ci rade bys nazwala ADRIANNA:):):):):) wg mnie piekne imie, ja tak dam corce i nie oklepane:)

Gość hejaho
to zaproponuję jeszcze moje imię czyli Kamila :classic_cool:

dziekuje za propozycje , ale Kamila nie podoba mi sie na tyle zeby nazwac tak moje dziecko

Gość anette11111
dobrze jest na A Dziewczynce nadać imię. Adrianna ok:-)

Gość ervvexxxx
Ada bardzo ladnie :) Moze Izabela, Iza?

Gość anette11111
moze być też andżelika bo mój kuzyn w takiej się zakochał:-)

dzieki :) a Izabela ?hmmm Bardzo ładne ale iza juz tak sredio mi sie podoba , natomiast Izabela super :) dziekuje

Gość ervvexxxx
Proszę, pozdrawiam :) pa

heh :) Andżelika mi sie nie podoba i troche zle kojarzy :( ale za propozyje dziekuje

ktoś:) moja córa ma na imię Oliwia :) mozna mówić Oliwia, Oliwka, Liwka, Lilka, Oliśia :) nazywamy ja róznie :) imie ładne na poważnie ma klase ( Oliwia ) na codzień delikatne i ładne :) Oliwka :) Druga miała Być Inga ale jest Kinga :)

Gość anette11111
mi też andżela to raczej z dzemem, ale fajna dziewczyna:-)

ostatnio słyszałam w sklepie jak matka mowiła do dziecka "Ami" ale ni cholery nie wiem od jakiego imienia to skrót?:-/

hmmm Kinga i Inga to tak nie bardzo ale Olwia , sama nie wiem to ładne imie :)

Lilianna jest śliczne :) ehhh ile ja bym musiała dzieci narobic aby miały takie imiona jak mi sie podobają heh

ktoś:) śliczne jest:) i sama je wypowiedz i zobacz jak to brzmi:) jeszze zobacz czy do nazwiska pasuje heh

Liwia, Lena i Karolina . Lenek jest teraz zdecydowanie za duzo Liwia za bardzo orginalne . a Karolina mi sie nie podoba za bardzo

Gość anette11111
Oliwka też fajne imię. Kiedyś jak przyjaciółka chciała nazwać tak Córkę to nie byłam za. a teraz poznałam super dziewczynę o omieniu właśnie Oliwka czyli Oliwia to uważam że super(ja ma 35 lat to może nie kierujcie się moim zdaniem):-)

kiwi1988 , jak wypowiedziałam to faktycznie ślicznie brzmi :) dziękuje :* ale nie wiem czy nie jest zabardzo oryginalne ?

Ktoś:) nie wiem to twoje dziecko nie moje :) ale mi sie osobiście podoba:) jest odpowiednie na każdą sytuacje :) nie pospolite ale tez nie wyniosłe :) bedzie sie wyrózniac nie bedzie jaki inne szare Anie :) nie wiem mi sie bardzo podobało:) Aurelia Inga Estera Eliza Amelia Tatiana Tamara Elwira Iga Arleta Marika:):):) Ładne imiona :)

anette11111 mi tez kiedys srednio podobało mi sie to imie , dopóki corka moich przyjaciół tak na imie nie dostała . ale nie jestem narazi8e az tak do niego przekonana :)