Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka5555515

Tabletki przeczyszczające

Polecane posty

Czekam na nazwy NAPRAWDE skutecznych tabletek przeczyszczających. Jeżeli miałabym się zaprzyjaźnić z kibelkiem, dla mnie lepiej, byle żeby przeczyściły ...

Gość kup sobie soje natto
bo oczyszcza jelita bardzo dobrze a nie robi tego w sposob drastyczny. poprawia trawienie i ogolny stan przewodu pokarmowego.

Gość kup sobie soje natto
to sa granulki takie, jesz tego troszke co dzien i po kilku dniach juz Ci sie ladnie zaczyna regulowac trawienie. nie jest to moze bardzo tanie, ale tak naprawde nie trzeba brac az tyle co zaleca producent, bo przy mniejszej ilosci juz dziala i uwazam ze naprawde warto sprobowac.

Gość ale masz problem z..
wyproznianiem się? czy chcesz schudnąc? bo jesli schudnąc to ja sie doprowadzilam do stanu fatalnego,mialam nawykowe juz wypróznienia,po prostu co chwila nawet bez tabletek,rozlegulowalam organizm i brzuch mialam jak balon.bo cos sie dzialo z jelitami.to nie jest dobra droga a jesli masz problem ..to maszz złą dietę,wiecej błonnika, regularnie jedz,i nie tabletki tylko śliwki teraz akurat jest sezon i ogólnie jogurty,kefiry etc

Właśnie ja przez pare dni chce się przeczyścić i potem wrócić do regularnego jadania posiłków . Tabaletki woda i kibelek . Bo właśnie niestety zaczełam się objadac znowu , jak kiedyś .. i mam teraz śmietnik z żołądka .. chce wrócic do regularnych posilków i trenowania, ale właśnie najpierw przezyszvczenie kilkudniowe.