Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaOsa

Zakończyłam dziś swoje małżeństwo i wyje jak durna,choć to była właściwa decyzja

Polecane posty

Gość majaOsa

Boze ludzie jak ja cierpie,zebyscie wiedzieli:( Bylismy ze soba 10lat,mamy dwojke dzieci...On jest strasznym draniem,rodzina byla dla niego niczym,nic tylko kumple,browar itd..:( Nawet nie probowal ratowac naszego malzenstwa:( Zero skruchy:( A ja za nim wyje:( Jestem zalamana i sama siebie nie rozumie,ze tesknie za takim kretynem ktory nie jest mnie wart:(((

Gość Ja=nessss
Ty nie wyjesz jak durna. Ty jesteś durna... I to określenie "wyje", hehe, wyj do księżyca.

Gość werra1122
Mimo że nie jest Ciebie wart to przezyliście wspólnie 10 lat. To przywiązanie. Ale czas przyniesie ulge i lepsze życie zobaczysz;-)

Gość majaOsa
werra1122 Mam nadzieje,ze tak bedzie...Tylko ciekawe jak dlugie bedzie trwalo moje cierpienie..Nie wiem kiedy sie z tym pogodze,ze cale moje zycie leglo w gruzach:((

Gość poli ana
brawa za odwage. nie kazda by sie odwazyla, niektorzy wola siedzenie w g.. od bardzije drastycznych ale potrzebnych zmian. teraz jest ciezko, ale na 90% przyjdzie moment, ze odetchniesz spojrzysz do tylu i bedziesz sie cieszyla ze podjelas te decyzje.

Gość narkotyk666
Rozpocznij małżeństwa nowe! I to dwa! Ożeń się ze swoimi dziećmi i tyle! Po sprawie będzie! Moje gg to 5473221 Doradzę we wszystkim najlepiej i to za darmo! Pytajcie mnie i mój numer podajcie znajomym! Pobajerzymy? Tylko poważne sprawy! Wszystko rozwiążemy!

Gość paraterana
Dobrze zrobilas!!Ja tez zylam z draniem i zaluje za tak dlugo z nim zylam!!! A smutek i bol przejdzie:)

Gość majaOsa
poli ana Dziekuje Ci:*

Gość asdasfasfasa
zakończyłaś i siedzieć na kafeteria ja pierdole czemu te panny są takie pojebane ;/;/;/

Gość Konwaliijja
Rozstanie po tylu latach,nawet z takim czlowiekiem ktory nie byl nas wart jest strasznie bolesne.Bedzie Ci potrzebny psycholog.Sama sobie niestety nie poradzisz.

Gość Konwaliijja
asdasfasfasa Czlowiek bezradny chwyta sie kazdej deski ratunku.Nie pyskuj wiec

Gość majaOsa
Nie zycze nikomu tego co teraz przechodze

Gość MAMCUCIA
PIERDOL GO,JAKBY CIE KOCHAl naprawde to nie dalby ci odejsc,kazdy facet to ciul!!!!!!!!!!!!

Gość jdgfyh
02:04 [zgłoś do usunięcia] majaOsa Nie zycze nikomu tego co teraz przechodze nie rozumiem - przez co przechodzisz? - przecież wreszcie masz spokój - delektuj sie tym, a nie stwarzasz kolejne problemy

Gość majaOsa
jdgfyh Przezyj z kims 10lat,a pozniej sie rozstan,to pogadamy...

Gość jdgfyh
jak ci tak szkoda to wróć

Gość majaOsa
jdgfyh Mam spokoj,ale delektowac sie nim nie potrafie choc bardzo bym chciala...nie jest latwo wymazac z zycia 10lat...nawet jesli zylo sie z kims niewartym Ciebie!

Gość majaOsa
jdgfyh Nie wroce...nie ma takiej opcji,wole swoje przecierpiec i zyc dalej,tylko,ze w tej chwili jest mi naprawde ciezko wiesz?

Gość weerra1122
wierze Ci napewno jest ciężko ale zobacz jesteś wolna nie musisz martwić się nim. Rozumie ze dzieci są z Tobą? Teraz szok cały wolny czas poświęc im. I razem wszystko przetrwacie:-) trzymam kciuki:-)

Gość jdgfyh
nie mogę zrozumieć jak można tęsknic za człowiekiem, który wyrządza ci największą krzywdę w życiu? lepiej pomyśl o dzieciach - na ile przykrości naraziłaś je trwając w tym chorym związku

Gość a h cie to obchodzi
A to ciekawe - siedzisz i WYJESZ a pomiedzy masz czas siedziec na kafe i sie zalic/chwalic nie wiem jak to nazwac i odpisywac na durne wpisy. Czlowiek po "stracie" kogos bliskiego zazwyczaj nie ma sily wyjśc z łózka a Ty dzielnie siedzisz - brawo!

Gość majaOsa
a h cie to obchodzi rozni sa ludzie i maja rozne charaktery,ale Ty najwidoczniej tego nie rozumiesz...Ty moze bys lezala w lozku i wyla,a ja wyje siedzac i mam potrzebe pogadac,bo nawet rozmowa z obcymi ludzmi w tym momencie mi pomaga!

Gość jdgfyh
a za czy tak wyjesz moja droga? za jego kłamstwami, za tym, że już nie ma kto cię poniżać? za jego kumplami? za jego odorem od piwa?

Gość majaOsa
jdgfyh wlasnie dla nich powiedzialam dość!!! i naprawde zaluje,ze nie zrobilam tego wczesniej

Gość majaOsa
jdgfyh Mam tez mile wspomnienia...Co prawda jest ich niewiele...,ale sa...Zenada...wiem

Gość a h cie to obchodzi
i tak siedzisz i odswiezasz strone spr czy moze ktos odp a moze nie, zamiast zajac sie soba... zajmij sie soba i swoja rodzina. Chyba ze udzielajac sie tu - w pomiedzy czasie szukasz sposobu na necie co by tu zrobic zeby jednak wrocil. To by bylo zrozumiale co tutaj jeszcze robisz.

Gość mammamija,z
a h cie to obchodzi ile ty masz lat dziecko???10??no to kuurwa do spania,a juz!!!:D jak mnie takie debilne teksty wkurwiaja:D Ja tez niedawno zakonczylam taki toksyczny zwiazek i wiem jaki to jest bol,czlowiek obwinia siebie za wszystko,bo ciagle byl ponizany,niedoceniany,niekochany itd itp.Mnie pomogl specjalista,a mianowicie psycholog,bo sama rady bym nie dala.Dzis moge powiedziec ze jestem szczesliwa zakonczywszy to wszystko.Zycze ci powodzenia i wiesz co robic;) A na to bydlo kafeteryjne nie licz,bo tu sami prostacy siedza::D

Gość poli ana
autorko nie przejmuj sie wpisami sfrustrowanych ludzikow jedni sie dziwia, ze oplakujesz 10 letni zwiazek i cynicznie insynuuja, ze skoro sie rozmiekczasz to powinnas wrocic do faceta, ktos inny twierdzi, ze z zaloby i smutku powinnas lezec w lozku :D ile tu toksycznych i glupich wpisow to logiczne, ze skoro zwiazek trwal 10 lat to nie wymazesz wspomnien i zapomnisz o eks-mezu w jeden dzien! musisz przejsc etap "zaloby" tak ma kazdy kto przezyl rozstanie (ale to nie znaczy, ze masz lezec nieruochomo w lozku z depresja jak niektorzy tu sugeruja)

Gość poli ana
"Mam tez mile wspomnienia...Co prawda jest ich niewiele...,ale sa...Zenada...wiem" to nie jest zenada, to jest normalne nawet kobiety ktore rozstaly sie z psychopatami maja kilka milych wspomnien z nimi zwiazanych

Gość majaOsa
poli ana Dzieki,ciesze sie,ze jest ktos kto rozumie...Sory,ze tak skromnie,ale juz nawet nie mam sily odpisywac:( Ciezko mi jak diabli