Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaOsa

Zakończyłam dziś swoje małżeństwo i wyje jak durna,choć to była właściwa decyzja

Polecane posty

Gość weerra1122
Autorko nie przejmuj się tymi wszystkimi durnymi wpisami przez ludzi którzy nie potrafią zrozumieć. Teraz skup się na dzieciach i sobie i staraj się nie myśleć o tych dobrych chwilach bo te wspomnia bolą najbardziej. Życzę powodzenia:-)

Gość poli ana
moze odkop jakis topik gdzie kobiety opisywaly jak ciezko im bylo po zakonczeniu toksycznego zwiazku i jak z czasem dochodzily do siebie? powinno ci sie zrobic lzejna sercu wiedzac, ze takich kobiet jak ty sa setki tysiecy na swiecie!

Gość pannaAnka88
On Cie nie kochal skoro z taka latwoscia odszedl i nie walczyl,wiec nie becz i olej chuja;)

Gość majaOsa
poli ana

Gość majaOsa
poszukam czegos,rozmowa z takimi kobietami na pewno by mi pomogla.Dzieki Ci serdeczne za rady

Gość też jestem w trakcie
Witaj Maju. Myślę, że dobrze zrobiłaś, a teraz potrzebujesz czasu na odnalezienie się w nowej sytuacji. 10 lat to kawał czasu i nie da się wymazać z pamięci natychmiast. Będzie boleć ale nie daj się. U mnie będzie 28 lat i też się niedługo zakończy. Co ja mam zrobić? Dasz radę, młoda jesteś, ułoży Ci się.

moj zwiazek zakonczyl sie tydzien temu i wiem jak sie czujesz, ale sluchaj to jest koniec koncow dobra decyzja. musisz swoje przecierpiec ale ten bol minie, nie wiem kiedy, ale zostajac z nim skazujesz sie na bol do konca zycia. ulozysz sobie zycie, nie ty pierwsza i nie ostatnia sie rozwodzisz. predzej czy pozniej wszytsko sie ulozy, skup sie na milosci do dzieci i zadbaj o siebie.

bedzie faza idealizowania tego wszytskiego, bedzie faza nienawisci i zalu, ale nie podejmuj zadnej decyzji o powrocie dopuki nie zaczniesz o tym myslec na spokojnie. zapros przyjaciolke na butelke wina, wyzal sie komus, postaraj sie byc zajeta i miec towarzystwo caly czas bo to daje ulge i pomaga uciec od mysli. obiecuje ci ze za tydzien juz poczujesz ogromna poprawe. nie bedzie idealnie ale bedzie lepiej

Gość O JEJ!!!!!!
autorko żenada to ci ludzie piszący tutaj , nie wiem czy można ich nazwać ludźmi. właśnie mozna sobie wyobrazić czym dla nich jest zycie. PUSTAKI i tyle.