Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsnaj

Staramy się a tu coś takiego.

Polecane posty

Gość jsnaj

W tym miesiącu zaczęliśmy staraia. Do okresu 4 dni. Okresy reguralne. A tu dziś jakieś plamienie(4 dni przed okresem) jakby okres? Bardziej brązowe. Co to może być?

Gość Plamienie implantacyjne
Plamienie implantacyjne

Gość jsnaj
ALe jak? Przecież do okresu 4 dni. Plamienie implementacyjne powinno być dużo wcześniej prawda?

Gość a;lsk
nieprawda, plamienie implantacyjne miałam w obu ciązach na przełomie 5/6 tyg. Moja siostra podobnie.

Gość jsnaj
Serio? A jak ono wyglądało dokładnie? Ja miałam takie czerwono brązowe plamienie. Coś takiego właśnie? Ile trwało?

Gość natura płata nam figle
jak się staraliśmy o pierwszą ciążę, to też miałam dziwne krwawienie przed okresem, gin uznał to za miesiączkę ale ja wiedziałam,że to nie to bo zbyt skąpe. No i mamy Wojtusia a od niedawna i Bartusia! Więc nigdy nic nie wiadomo!

Gość a;lsk
Za pierwszym razem pobiegłam jeszcze tego samego dnia do ginekologa, bo się przestraszyłam.. zbadał mnie zrobił usg, powiedział, że z ciążą ok, a te plamienia to implantacyjne i że miną po kilku dniach - do tygodnia. MInęły po 4 dniach, a były jak końcówka okresu - przepaszam bardzo wrażliwców - takie brunatno-brązowe farfocle.

Gość jsnaj
Dzięki dziewczyny. Zatem to dobry znak:) Czekam kilka dni i zrobię test. Przy pierwsyzm dziecku nie miałam żadnych plamień.

Gość mumineeek
a ja czasami mam takie plamienie przed okresem.