Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzała..

druga młodość czy głupota?!....

Polecane posty

Gość dojrzała..

Witam temat rzeka...po raz kolejny... zakochana jestem bez pamięci...po wariacku...! On jest 12 lat młodszy.. oboje mamy rodziny..z tym, że moje dzieci są dorosłe... Wiem że to tylko na chwilę...ale nie potrafię się oprzeć...i nie chcę :) jest moim jedynym "skokiem w bok" który chodził za mną od 2 lat, skusiłam się na spotkanie no i wpadłam po uszy... Przy nim wypiękniałam...czuję się atrakcyjna (jestem :))... Spotykamy się i potrafimy przegadać cały wspólny, wygospodarowany czas...motylki w brzuchu i radość w oczach... Nie żałuję, nie mam wyrzutów sumienia...życie jest krótkie, szybko przemija...a to taka niespodzianka od losu...warto miłość przeżyć jeszcze raz.... Druga młodość czy głupota na starość???? :))))

Gość życie to sen
nie głupota i nie na starość :):):) ciesz się tym że dostałaś taki cudowny prezent od życia 🌻

Gość kakjsijwihdu
jak dla mnie druga mlodosc korzystaj jesli tylko mozesz, szczerze powiem zazdroszcze, ale jak tylko urodze niebawem tez mam nadzieje przezyc taka przygode.... POWODZENIA nie ma czego zalowac korzystaj z zycia