Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta Alvi

Podróż poślubna

Polecane posty

Gość Marta Alvi

Drogie Dziewczyny! Wraz z moim świeżo poślubionym mężem (2 tygodniowym :) bierzemy udział w konkursie Giacomo Conti. Do wygrania jest podróż poślubna na Teneryfę... Niestety z powodów finansowych nie pojechaliśmy na własną, zaplanowaną podróż więc wygrana w konkursie jest naszym wielkim marzeniem. Wytarczy tylko wejść na stronę konkursową: https://www.facebook.com/GiacomoPL?sk=app_130340883708703 i zagłosować na zdjęcie na samym dole: Marta Wawrzacz Rumińska. Będziemy ogromnie wdzięczni za każdą okazaną nam pomoc :) Pozdrawiamy gorąco i życzymy aby pomoc jaką otrzymamy kiedyś do Was wróciła z nawiązką! :)

Gość dfguiu
chcialam oddac glos , ale trzeba sie zalogowac na fs:( a ja nie nawidze tego portalu

Gość Marta Alvi
:((( szkoda wielka! Ale mimo wszystko dziękuję za dobre chęci :) Bardzo mi milo ;)) Pozdrowienia!

Gość Marta Alvi
Dziękuję ogromnie! Wszystkiego dobrego :)

Gość fiołkowa :)
Oddałam, życzę Wam szczęścia :)

Gość Marta Alvi
Dziękujemy ogromnie! :))

Gość Marta Alvi
Dziewczyny, proszę o pomoc! :) Ostatni dzień a prawie nas gonią... Byle miejsce na podium. Dziękuję za każdą pomoc! Oby Wam się w życiu zwróciło :)))

Gość Weda
i ja tez oddalam powodzenia:-)

Oddałam :) jak wygracie to stawiasz mi piwo, bo mieszkamy dość blisko siebie ;D Powodzenia :))

Gość Marta Alvi
Niestety, dzisiaj ostatni dzień trwania konkursu :( Mam nadzieję, że chociaż nasze 3 miejsce nie jest zagrożone, choć jedna Pani jest całkiem blisko! Dziękuję ogromnie za każdy głos :) Jestem bardzo wdzięczna!