Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ammarie

Pękniety dowód osobisty a w piatek mam lot !!!

Polecane posty

Pękł mi dowód osobisty przez przypadek dzis rano, w piatek mam lot UK-Polska. Nic juz nie moge zrobic czy bedzie problem z podróżą i wpuszczeniem mnie znowu do Uk wylot z Pl mam we wtorek ! pomózcie

Gość agagaaa
a paszport masz? jak masz, to wystarczy, zamiast dowodu

Gość niuu
pewnie uznają za nieważny taki dowód -w końcu w takim przypadku podlega dokument wymianie.

wlasnie nie mam paszportu i tu jest problem jeju i co ja teraz mam zrobic bede liczyc na łud szczęścia

Gość nie mam nicka
wg mnie nie polecisz :( wspolczuje :(

Gość dsadsdadasd
Co tam dupe zawracasz cymbale jak nie masz nawet paszportu, wez wypierdalaaaaaaaaaaaaaaj

czytałam na forach ze puszczaja zalezy jaka kontrola, moze bede miała szczęśćie

Gość agagaaa
to masakra. najlepiej zrobisz jak zadzwonisz na lotnisko, jeszcze dziś i się dowiesz. może coś ci podpowiedzą, może wystarczy tylko jakieś zaświadczenie o tym, że będziesz miała wymieniany dowód. masz jeszcze kilka dni, radziłabym przedzwonić na jakąs infolinię. We wtorek będzie już za późno na wszystko

Gość gggggvv
Pracuje przy odprawie w UK, nie polecisz, nikt cie niej przepuści, za dużą odpowiedzialnośc

Gość takim,
a angielski dowod masz ?

Gość gggggvv
Dzwon do ambasady, rządzą ci papier na wylot,

Gość gggggvv
Cholera pisze z tel, sorry za literowki

Ja sie posluguje sklejonym dowodem juz ponad rok czasu...sklejony tasma :D. Nikt mi z tego powodu problemow nie robil, a zalatwialem sprawy w roznych urzedach.

Gość gość
Witam. Potrzebuje informacji. Penkl mi dowód osobisty a jestem we Francji. Jest jakas szansa zebym przeszedł odprawe?

nie wylecisz na pęknięty dowód na 100% nawet w banku nic nie zalatwisz tylko paszport, albo ewentualnie prawo jazdy cie ratuje. Może jest jakiś ekspres w wyrabianiu dowodów, bo normalnie to chyba czeka sie miesiąc

Gość gość
Kat0wice dziś nie wylecisz na pęknięty dowód na 100% nawet w banku nic nie zalatwisz tylko paszport, albo ewentualnie prawo jazdy cie ratuje. X Ja pinkole....."prawo jazdy",!!!, lecz się

Gość gość
Tylko drogą lądową, samolotem nie polecisz, nawet z prawem jazdy, jak ktoś "sprawny inaczej" Ci sugerował

gość dziś w*********j jepana kóórwo, i naucz się czytać ze zrozumieniem pisze jak wół EWENTUALNIE !!! poza tym pisałem to w kontekście banku debilko! X kóórwa jakie debile tu siedzą to jest masakra :O skończyła taka chilwę i próbuje to mądrzejszych od siebie pouczać...