Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość less

Jestem lesbijką

Polecane posty

Gość Less+
I nigdy nie pokocham innej kobiety, jedynie tak mocno pokocham tą, która będzie do Ciebie mówić Mamusiu

Gość Less+
* do Ciebie Mamusiu. :) Coś źle dodaje, kocham Cię. Buziaczki Słonce. :*

Gość twój mążek karmiciel piesków
jakie to piękne :) zycze Wam duzo duzo szczescia Dziewczyny :)

Gość Less+
Dziękujemy bardzo, miło to widzieć, że jednak ktoś potrafi docenić.

Gość less
Najpiękniejsze! :D Dziękujemy:)

Gość Less+
(do ja też les) A my jesteśmy z Tobą. :)

Gość twój mążek karmiciel piesków
trzymam za Was kciuki Dziewczyny:) dbajcie o swoją miłość i nigdy nie pozwólcie zeby cos ani ktos Wam ją zniszczył :) i pamiętajcie o wzajemnej wierności, zeby się nie zdradzać ;) buzka 👄

Gość Less+
Odkąd poznałam ją, mam wstręt do innych kobiet. Nie przychodzą mi nawet myśli o nagiej innej kobiecie. Ufać się ufa, ale zazdrość gra też ogromną rolę w związku, której nie jesteśmy w stanie zniszczyć, bo to jest tak ogromne uczucie... które nie pozwala zasnąć tej nędznej zazdrości, ale jest ogromnym dowodem na szczerość serca, tyle :)

Gość HETERYCZKAAAAA
kOCHANI , PO PROSTU TRZEBA AKCEPTOWAĆ INNYCH I POZWOLIĆ IM KOCHAC KOGO CHCĄ.MIŁOŚC NIE WYBIERA.Z MOJEJ STRONY JA ZYCZE WSZYSTKIM HOMO DUŻO RADOŚCI PŁYNĄCEJ Z BYCIA Z KIMŚ KOCHANYM.

Gość ja tez les
Ciekawe ile ten wątek pociągnie.Fajnie gdyby jeszcze jakies les opisały swoje sytuacje i swoje poglądy wyraziły :)

Gość nie mylcie zauroczenie
z miłością

Gość Less+
Widzę, że coraz więcej osób tu zagląda i publikuje swoje zdanie. Jest to bardzo ważne, by dzielić się własnymi doznaniami i poglądami. Nikt niczego nie myli. Zauroczenie a miłość to są dwie różne sprawy, które tak łatwo rozróżnić. Zauroczenie trwa krótko, a miłość będzie trwać całe życie

Gość ja tez les
dr Harren mnie nie interesuje.Chyba ze chce leczyc to polskie homofobiczne społeczeństwo :)

Gość ja tez les
JA mam nadzieje ze kogoś wyleczy z dobrym skutkiem.Widział ktoś filmik na youtube gdzie ksiądz mowi ze ma nadzieje ze wrócą czasy, żeby homo palić na stosie? 100 % DUCHOWNY :)

Gość Less+
Większość księży to przecież typowi homoseksualiści. Co drugi ksiądz spotyka się z facetem. Urocze ;/

Gość ja tez les
Ale wierni udają , że tego nie widzą;)

Gość Less+
Każdy ma swoje i woli się ukrywać. Proste.

Gość ja tez les
ja sie czuje jak najbardziej zdrowa:) i nie wmawiaj mi choroby.Moze czujesz u siebie jakies oznaki?...jeśli tak-to pędz do lekarza ;)

Gość Less+
Kto chory ten chory, ale od grona lesbijek to nara. To są najinteligentniejsze kobiety świata ;)

Gość długowłosa27
Typowy wizerunek lesbijki: 1. chlopaczyca (jesli jest androgeniczna), krótko ostrzyżona, 2. agresywna, wypyszczona, opryskliwa dla innych 3. zawsze ma "swoje zdanie" (czyli - głupi bunt dzieciaka) 4. wegetarianka (zwierzątka, ach zwierzątka lepsze niż luuudzieeee!) 5. ateistka albo mająca "swoje wyobrażenie Boga" (zawsze wygodne i proste) 6. dziecinnie naiwnie wierzące w miłość (czyli poziom zakochanej 16 latki) 7. humanistka (tzn. kompletne beztalencie do wszystkiego, nie ma nic wspólnego z dawnymi humanistami-myślicielami) 8. wszyscy ludzie są równi, free for Tybet yeah "ajem kul end fakde oders" 9. ach, dziewczyny, jesteśmy naj! wymyślmy sobie religię, np. jesteśmy najinteligentniejsze (choć nic nie dokonałyśmy) i wierzmy w to! A w gruncie rzeczy - wymyślanie na siłę cech wyjątkowości, by podnieść słabe jak zetlała nić ego (podpierane oczywiście agresją i "niezależnością"). Czy to dobrze, czy nie - każdy oceni sam. Zebrane na podstawie 5 lat studiów i obserwacji wśród koleżanek na uczelni, lesbijek. PS: sama jestem bi. Lesbijek nie znoszę za powyższe punkty. Głównie za pyskatość i emocjonalny poziom dziecka.

Gość gajus25
witam ja jestem gejem :)