Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nigdy nie poznam mężczyzny

Polecane posty

Gość on normalnyy
a wy juz plotkujecie o nas..

Dobry wieczór (bo chyba dobry?) moja FAWORYTKO ,Lusiu z klanu Windsorów 😍 Fiku skończ smęcić i daj się zerwać ,jak ten kwiatuszek ledwo rozkwitły ,ale pojechałem z tym tekstem Adam od Mickiewiczów by się pod tym podpisał :D

"moim zdaniem wrażliwy/delikatny" jak to mówią nie sądź po pozorach ;-) a poza tym Ty masz do siebie 10 razy więcej dystansu niż on, nie cierpię ludzi którzy wszędzie doszukują się tylko ataku na siebie, nawet w niewinnej rozmowie na forum. Wydaje mi się ze ci ludzie sami siebie słabo cenią, skoro wszędzie doszukują się czyichś złych intencji

Guten Nacht Blu ;-) aha, Fiku, to się nazywa mieć wielkie kompleksy (bo jakieś to każdy ma, ale samuela są zdecydowanie z tych większych) ;-)

wrażliwi ludzie miewają kompleksy, wydaja sie sobei zbyt niedoskonali ... nei żebym go tłumaczyła :D po prostu nei zdążyłam poznać, więc nei oceniam

Gość on normalnyy
to moze pozwolisz mi zerwac tego kwiatka?

"wrażliwi ludzie miewają kompleksy, wydaja sie sobei zbyt niedoskonali ..." jak sie ma 36 lat, to czas przestać się z sobą cackać :)

Fiku ale Ty się nie dajesz zerwać ,siłą Ciebie trzeba brać jeśli tak to adres potrzebny .Masz chyba najwięcej starających się na kafe i co za problem wybrać jednego?

troszku mnie nie było i temat się rozwinął, nawet o wibratory zahaczył, ale w tej kwestii nie pomogę :D

Blu, ja mam silne korzenie :) potrzebuję faceta, który albo będize wystarczajaco silny by mnei wyrwać albo postanowi zapuścić swoje korzenie w mojej glebie

Gość on normalnyy
mmm... fiku miku ja cie wyrwe..

"co za problem wybrać jednego?" problem jest tego typu, ze Fiku nie zna życia innego niż to polegające na szukaniu bruneta przed monitorem komputera. A wiadomo, ze większość ludzi boi się nieznanego, wolą swoją klatkę niż rozwinąć skrzydła i unieść się może nawet wysoko :)

ci starający an kafe to zazwyczaj znudzeni mężowie albo chłopcy, którzy zwyczajnei eni pasują do mnie, zatem o jakim wyborze mowa?

Gość on normalnyy
nie jestem ani mezem ani chlopcem

Święte słowa Lucyno,o jaką konkurencję chodzi ,ktoś znowu do Ciebie Lucyno zarywa? bo chwilowo nie jestem w temacie i straciłem orientację :o