Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nigdy nie poznam mężczyzny

Polecane posty

dobra, coby ułatwić jeden będzie przystojny, jeden będzie inteligentny, jeden będzie robił dobrze, jeden będzie prawdziwym brunetem, jeden będzie wysoki... to 4ech tak? jeden będzie informatykiem... ja będę w szóstym worku :D :D

nie każdy może byc uosobieniem cnót ;) to ja jednak poproszę tą szóstkę, a nóż się jakis sensowny trafi ;)

podobno nie lubisz szóstek, tylko bez noży mi tam, moi chłopcy będą odpowiednio wyposażeni* :D *wiem o czym myślisz, ale nie o to mi chodzi :D

moi chłopcy na 100% będą sie bronić, nie wiem jak bruneci w 5 workach, osobnik w 6. worku będzie miał broń specjalną więc do niego z nożem nie podchodź, bo nie dasz mu rady :D

Gość bua hah ah ah ah hah
no to zostaniesz astarą sfrustrowaną panną z 5 kotami. zdarza się więc spinaj poślady i lec po kuwetę :classic_cool:

Gość on normalnyy
dlaczego mowisz ze nie poznasz faceta juz?

nie nic nie straciłem, szukam przystojnego i inteligentnego bruneta coby w ten 6. wór wrzucić, ale słabo mi idzie, a sam nie wiem czy chcę w nim wylądować :D

Gość Wielki Elektronik
ja zgłosiłem do usunięcia twoje posty za to że ty zgłosiłaś mój

Gość on normalnyy
ja jestem bardzo cierpliwy

a już myślałam ze Fiku wzięła urlop i pojechała do Częstochowy z pielgrzymką i brunecikową intencją ;-) btw - co z tym śmiesznym samuelem? jakoś przeżył te podróż przez bliżej nieokreślona ilość stref czasowych?

może i miły, ale taki przewrażliwiony na swoim punkcie, i tak egocentryczny, że zanim się człowiek zorientuje, czy on miły, czy nie, to przestaje mieć to jakiekolwiek znaczenie oczywiście moja subiektywna ocena :)