Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleh bleh bleh

mam doła. Nie dostałam pracy w przedszkolu.

Polecane posty

Gość bleh bleh bleh

Ech, były 3 etaty wolne i wzięli kobitki z doświadczeniem.... 24 osoby były na rozmowie kwalifikacyjnej. Porażka.

Gość dfdf333ddd
mało dzieci, mało etatów

Gość ixyyyyyyyyyyy
a masz jakies doswiadczenie?

Gość bleh bleh bleh
doświadczenie to praktyki oraz roczny wolontariat w szkole podstawowej. Wszyscy chcą z doświadczeniem, tylko jakoś nikt nie chce tego doświadczenia nam dać.

Gość palladda
masz wyksztalcenie pedagoogiczne? przez rok zapierdalalas jako wolontariuszka za darmo w szkole/ja za darmo moglabym sie tylko zesrac

Gość bleh bleh bleh
mam wykształcenie pedagogiczne. Robię mgr w tej chwili jeszcze. Tak, zapierdzielałam za darmo przez 3 dni w tyg jako pomoc nauczyciela: prowadzenie zajęć, przygotowywanie pomocy, wycieczki, imprezy itp. Miało mi to pomóc właśnie w znalezieniu pracy, żebym miała już doświadczenie, ale w szkole nie potrzebują, a do przedszkola to chyba doświadczenie mam nie takie jakiego by sobie życzyli. Tragedia.

Gość palladda
wg badan ok 55% humanistów musi sie przekwalifikowac i wykonuje prace niezgodna z wyksztalceniem, czytalam ze pedagodzy moga dobrze zarobic jako trenerzy biznseu, tenerzy rozwoju osobistego -no byle niew budzetowce -bo to gowno