Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania1056

Samotność, samotność i jeszcze raz samotność..

Polecane posty

Gość wiesz, w związku też można
być samotnym...

Gość prawictwo pospolite
pewnie ze nie musisz byc idealna, ale 75 kg to stanowczo za dużo . Waga poniżej 70 kg zapewni że nie będziesz odpychająca

Gość duzy grubas
ale jestescie pierdolnieci.

Na samotność najlepszy jest ktoś bliski. N.P Przyjaciel który cię wesprze w trudnych chwilach!! Masz kogoś takiego Aniu 1056??

Gość dziwi mnie ,że
Dziwi mnie ,że uważacie iż ktoś ważący 75 kg musi być samotny ;/ Ja mam 1,70 wzrostu też waże 75 kg. Fakt faktem mam nadwage 10 kg ale nie wyklucza mnie to z zycia towarzyskiego. Mam narzeczonego , prace ( tam tez są znajomi) pozatym grono znajomych ( wolę jakośc a nie ilość). Nadwaga jest świetnym sposobem na poznanie nowych ludzi. ;-) gdyż wychodzę na fitness na rower na rolki na basen ( zrzucam kg i poznaje nowych ludzi) a ile masz lat autorko??

jarku - nie mam nikogo takiego. Kiedys mialam przyjaciolke, ale teraz ona pa chłopaka i sie nie dogadujemy. Mam 20 lat.

Ogólnie to mam znajomych, ale to są w większości słabe znajomości, nic mocnego. Wiecie co, jak widzę na przykład jakiegoś fajnego chłopaka, to wstydzę się do niego uśmiechnąć itp. Stoję i patrzę się a on sobie pewnie myśli, że jestem jakaś dziwna. Bo ja jak się nie śmieje, to wyglądam bardzo poważnie i smutno.