Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura212

bolące sutki,wynik negatywny

Polecane posty

Gość laura212

Hej dziewczyny , otóż mam taki problem : Prawie zawsze przed okresem bolą mnie sutki, w czasie miesiaczki rowniez, ale tym razem po skonczeniu okresu rowniez mnie bolą ,wystarszy ze mój chłopak mnie lekko dotknie, czy zaloze koszulke czuje lekki ból. W pierwszym momencie pomyslam ,ze to ciaza ,bo wiem ze mozna miec okres i byc w ciazy, ale zrobilam test i wyszedl negatywnie. Wiec juz sama nie wiem co to moze znaczyc.. wiem ze musze isc do gin. ale moze ktos z Was mial podobnie ? prosze o odp ;) pozdrawiam !

Gość niuu
Nic nie musi znaczyć. Ot taka zmiana w cyklu i tyle. Hormony. Co wy wszystko pod ciążę podciągacie??

Gość laura212
Nie wszystko,ale po prostu pierwszy raz tak mnie sutki bolą i się zmartwiłam, nie ukrywam ,że zmartwiłabym się ciążą, bo jeszcze studiów nie ukończyłam ,ale równocześnie bym się cieszyła ,bo w przyszłości z chłopakiem bardzo chcemy mieć dzidziusia ;)

Gość a co ma piernik
do wiatraka:D ciaza hahahahahha

Gość laura212
przeciez mozna miec okres i byc w ciazy... a 1 objawami sa wlasnie bolące sutki ,takze nie rozumiem co jest w tym takiego smiesznego..

Gość kolejnyyyyyyyyyyyy
idz ne bete bo tu nikt nie jest wrozka raczej jak test ciazowy negatywny to brak ciazy masz schizy jakies:O:D raczej to oznacza cos innego !

Gość laura212
No tez mi sie wydaje ,ze to nie ciaza, ale ja zawsze panikuje bez potrzeby.. tak czy siak dzieki dziewczyny za odp