Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smeerrrfffetka

Perfumy orientalne- jakie polecacie kobietki !!!

Polecane posty

Gość smeerrrfffetka

Kocham perfumy orientalne. Moja siostra dostała kiedyś perfumy od jej przyjaciela szejka. Na Polskie kosztowały ponad 3 tysiące. Nie zapłacę więc tyle za sprowadzenie perfum. Ale były GENIALNE acz nieco ciężkawe. Jakie zapachy polecacie, perfumy, które są ciepłe ale nie przytłaczające? Coś z drzewem sandałowym, pieprzem. Na chłodniejsze dni ale nie na wieczór. Po prostu na co dzień ;)

Gość smeerrrfffetka
no i ważne,żeby nie podchodziły pod "starą babę" ;p bo mam dopiero 23 lata ;)

Gość smeerrrfffetka
nie fortunnie zalozylam temat na uczuciowym. naprawde, zadna nie gustuje w orientalnych?

Gość XCVBUIO
Moja siostra dostała kiedyś perfumy od jej przyjaciela szejka. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:I TYLE W TEMACIE:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gfhgjhfju
a Szejk mial na imie Mohamed , mial 25 lat i ją zruchal w hotelu na wakacjach ?

Gość smeerrrfffetka
moze Ty masz takich znajomych. To był SYN szejka. Byli WYLACZNIE w relacjach kolezenskich. Widze, ze mierzycie wszystkich swoją miarą... nie ma on i ona znaczenia. Topic jest o perfumach. Te arabskie sa genialne. I tyle. Szukam tanszego odpowiednika.

Gość XCVBUIO
To był SYN szejka. ..d.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: MOZE SHEJKA Z MC DONALD :D:D:D:D:D