Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka1983wwww

Z innej beczki,palicie papierosy?A wasi męzowie?

Polecane posty

Gość jolka1983wwww

Tak z ciekawosci pytam,ja rzuciłam po 3 latach,moj mąz nadal pali i mnie to juz lekko drazni.Jak jest u Was?

Gość pragnienie za marzenie
jak się poznaliśmy paliliśmy oboje, ja rzuciłam po 7 latach nałogu a mąż pali nadal, jak będzie chciał sam rzuci, ja go nie zmuszam.

Gość jolka1983wwww
super,gratulacje a co Was do tego skłonio bo mnie oczywiscie kasa oraz to że krtań mi siadała

Gość a ja palę i na razie nie umiem
zrezygnować... mąż nie palił nigdy. Ograniczyłam przez wakacje, mam nadzieję, że już od września nie zapalę... ale to zależy od mojego stanu psychicznego, bo niestety w moim wypadku jakikolwiek stres i już ręka sama idzie po papierosa...

Po pierwsze zdrowie, po drugie oczywiście kasa - miesięcznie przynajmniej 900 zł szło z dymem :O Ja rzuciłam z dnia na dzień, jak zobaczyłam 2 kreski na teście ( w 1 ciąży też nie paliłam), mąż jeszcze trochę popalał, ale w końcu dał radę :)

Gość rozaliaaaaaa
nie palę i nigdy nie paliłam, mąz popalał jak sie poznaliśmy ale rzucil 3 lata ponad temu

Nie palimy i nigdy nie paliliśmy i raczej nie mamy w planach zaczynac ;) Wiadomo ze nałóg to nalóg, ale ten wyjątkowo do mnie nie przemawia. Nie dosć ze śmierdzi, szkodzi zdrowiu to jeszcze kosztuje majątek. Nie pojmuje co w tym ma byc fajnego, ale podobno można to pojąć dopiero jak się w to wkręci (tak mi mówiono) wiec chyba umrę z tą niewiedza ;) Tak sobie myślę, ze jak już bym miala się uzależniać od czegoś to bym wybrala coś miłego ;)

Mąż nie palił nigdy (tzn. kiedyś tam próbował jako małolat, ale nigdy nałogowo), a ja paliłam 10 lat, strasznie smarkata byłam jak zaczęłam... Nie paliłam w ciąży, karmiąc piersią ale potem świadomie wróciłam do palenia- palę bo lubię... Teraz chęć zadbania o zdrowie i względy finansowe zadecydowały o przejściu na elektronicznego papierosa.

Gość aska vcxz
Mamy po 33 lata, nigdy nie paliliśmy i brzydzimy się fajkami. A już tragedia jest gdy odwiedzają nas męża siostry z dziećmi i te dzieci (3, 7, 9 lat) tak koszmarnie śmierdzą papierosami dzięki swoim rodzicom, że aż żal się ich robi. Jak można tak żyć?????? Koszmar.

Gość fvmfmfmfmfm
Ja nie paliłam nigdy, a mąż nie pali już 3 lata..:) palił 4 lata.

Gość Mamiinka
Nigdy nie paliliśmy, żadne z nas.

Gość zejdi
oboje nie palimy,nigdy nie paliliśmy i nie będziemy palić

Ja nie palę i nie paliłam nałogowo. Jak byłam nastolatką to spróbowałam z ciekawości i na ciekawości się skończyło. Mąż pali od zawsze. Ale ma zakaz palenia przy dzieciach, a w domu tylko na strychu ;P

Gość ja i maz, ja nie palilam w cia
zy i jak karmilam potem wrocilam,