Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczka19898

mam 23 lata jestem nie zalezna i wstyd mi że mieszkam z rodzicami...

Polecane posty

Gość saddgdaf
otóż nie lubią. męczy je to, bo cudze dziecko to nie swoje i choćby się nie wiem jak kochało wnuka, to już nie ten wiek na bieganie za malcem i użeranie się z nim ZAB-X Ty chyba pochodzisz z jakiejs patologicznej rodziny

no tak, będąc 24-latką to już nei mam żadnych perspektyw życiowych :D:D (idąc tym tropem, to ty tez pracujesz w MCDonaldzie :D)

Gość saddgdaf
fiku Ty masz ale jak sie zajmesz sobi i pojdziesz do pracy bo marnei skonczysz;>

Gość saddgdaf
ona chyba lubi dolowac innych jak tylko jest okazja jakas zakomleksiona czy co;>

Gość saddgdaf
ona chyba lubi dolowac innych jak tylko jest okazja jakas zakomleksiona czy co;>

Gość wieśMac
dajcie jej spokoj, dziewczyna skonczyla kurs odwracania hamburgerów w mcdonaldzie i nie moze znaleźć pracy :( Fiku miku jestesmy z Tobą :):)

[zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu setunia, alez odkrywcza myśl spodziewalam się lepszej riposty;)) zobaczcie to\ [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu setunia, alez odkrywcza myśl

Gość angel.......
a ja mam 26 i tez mieszkam w domu rodzinnym -nie bede płacić za wynajem i jeszcze użerać się z sąsiadami za ścianą/nade mną/ pode mną :P ..ale pocieszam sie tym, że mój tata ma lat 52 i też mieszka w swoim domu rodzinnym XD XD XD :P

Gość saddgdaf
i nie jest mezczyzna bo nie gotuje samodzielnei sam dla siebie hahahaha;>

Co jest złego w spożyciu śniadania na kuchennym stole ,w miłym chodź starym towarzystwie,to jakieś zboczenie ? Fikuu obawiam się o Ciebie ,z braku seksu myślisz tyko o jednym :P

Gość Moniczka19898
widze rozmowa pełną gębą..ja też w domu za nic nie płaciłam a nawet rodzice dawali mi pieniądze po mimo tego ze dobrze zarabiałam. i więm że teraz bede sama opłaty robiła i żyła na swój rachunek. . i to nie jest wyrzucanie pieniędzy w błoto.tylko odpowiedzialnosc i w koncu własne zycie .

Gość angel.......
a ja w sumie chyba nie mam zamiaru wynajmować czegokolwiek, kiedykolwiek :D jeśli już to sobie poddasze u mnie w domu przerobię na full-wypas mieszkanko :) + osobny licznik wody i prądu + część opłat za ścieki i śmieci.. ale nie będę płacić i remontować CZYJEGOŚ lokalu żeby nie było że któregoś pięknego dnia wywali mnie Właściciel , bo zmieni plany względem budynku, albo sprzeda komuś.. XD NO WAY :D mamy duży dom - parter, piętro, poddasze - mam w planie zagospodarować górę + dobudować element ..ale fakt faktem - pozostanę w mym rodzinnym domu.. ależ ja jestem "niezaradna" :D ..podobnie jak mój tata, i moja babcia... jakoś tradycyjnie wolimy "zostawać u siebie" :P

Gość wielki joe_
a ja zamieszkam w szałasie.

Gość Agatha_
hahhaha Ty sobie zrobisz mieszkanko na poddaszu czy tatus Ci je urządzi, wyremontuje? az bije o oczach Twoja zaradnosc