Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

co zrobić z koleżanką?

Polecane posty

ide teraz do 3gimnazjum. ja i moja koleżanka sara mamy najlepsze średnie w klasie dlatego zaprzyjaźniłyśmy sie i wszędzie chodzimy razem (tylko w szkole). ale jest 1 problem. ta koleżanka w przeciwieństwie do mnie nie ma żadnych zainteresowań tylko całymi dniami siedzi w domu (mieszkamy w różnych miejscowościach ale chodzimy do tej samej szkoły i klasy). ja planowałam do liceum iść do tej samej miejscowości do której chodze do gimnazjum (bo mam 10km dojazdu). moja koleżanka sara mówiła że idzie do szkoły oddzielonej o 40km od jej zamiszkania (do większej miejscowości) ale ostatnio stwierdziła że może jednak pójdzie tam gdzie ja chce iść "bo skoro już tak sie trzymamy razem...". problem w tym że nie chce z nią chodzić do liceum. jest zarozumiała a czasem mi takie teksty rzuca że potrafie sie popłakać, albo mnie totalnie olewa a teraz śmie mówić że trzymamy sie razem. zastanawiam sie czy nie iść do szkoły do której samochodem jest 20 min. (teraz dojeżdżam w 10min.). na razie nic nie mówiłam o tym że mam na oku jeszcze inne liceum bo nie chce z nią do klasy chodzić. co zrobić w tej sytuacji?

powiedz prawde. powiedz jaka jest. moja przyjaciolka nie mowila mi ze jej do konca nie odpowiadam i mnie wkoncu zostawiła. dlatego lepiej byc szczerym. zazwyczaj kujony sa zarozumiałe. nie dawaj sie jakiejs debilce