Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

odpowie

Polecane posty

Gość makal

ktos czy slusznie sie wkurzylam? moj byly zadzwonil do mnie dzis z zyczeniami mowie mu ze zadzwonil o 4 dni za wczesnie a ten mi mowi ze kurde bylem blisko i ze jak juz dzwoni to mi zlozy zyczenia a ja mowie no co ty ale za 4 dni mam urodziny a on ze jak juz zadzwonil to zlozy to nie bedzie musial 19 tego juz dzwonic no tak mi sie glupio i przykro zrobilo ze szok

No ta się lekko mowiac zachowal jak jakis palant .. No dobra że się pomyli to jeszcze mozna wybaczyc licza się checi ale z tym drugim tekstem to już przegiol że nie bedzie pozniej musial skladac tsss

Gość makal
niby zartem to powiedział jak mu napisałam ze to bylo chamskie to stwierdzil ze inni jego znajomi sie smieja gdy nie trafi z data i nikt nie ma do niego pretensji i ze marudze nosz kurwa mac to jest ponizej pasa mnie mi byloby obcej osobie tak powiedziec a co dopiero komus z kim cos mnie laczylo zwlaszcza ze mamy dobre stosunki niby:/

A co cie inni jego znajomi liczysz się ty i on wiec moglby ta jedna date przynajmniej zapamietac a nie. Zobacz tego 19 czy ci zyczenia zlozy jak nie to palant i tyle

Gość makal
teraz smsy piszemy i twierdzi ze nie mam dystansu do siebie itd ze on nie pamieta o zadnej dacie a w pizdu z nim teraz twierdzi ze jecze marudze i wymislam i nic zlego nie mial na mysli

on to chyba nic nie ma na mysli w ogóle a skoro tobie się zrobilo to powinnien przeprosic a nie się innymi zaslaniac