Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

Pytanie do płci brzydszej!

Polecane posty

Jakbyście byli impotentem z bardzo małymi jądrami i małym kikutem, który nie może stanąć od bardzo dawna to odważylibyście się pójść z kobietą do łóżka? Z nadzieją, że w końcu stanie? Czy raczej byście się nie wychylali ?

Twoje pytanie jest skierowane do płci brzydszej. więc jak mozesz pytać kobiety czy byłyby impotentem z małymi jadrami? :D Poza tym co ma wielkość jader do impotencji?

Po prostu znam przypadek taki jeden między kobietą, a chłopakiem... no to co ? płeć piękniejsza się wypowie?p.s. nie byłam to ja, zapewniam. Tylko ciekawi mnie to jakby się zachowali inni. no dobra będę szczera.. koleżanka mi wypaplała wszystko o swoim zbliżeniu... i teraz mnie to nurtuje

margirit czy to twoje zdjęcie?

NIe potrafię ci odpowiedzieć. To zależy indywidualnie od każdego faceta. Ale myślę, że żródłem jego impotencji byłyby kompleksy na punkcie małego członka, więc raczej by się nie odważył. A nawet gdyby się odważył, to byłby tak zestresowany, że tylko by sobie pogorszył. Chyba najlepiej się upić, tylko nie za mocno i zrobić to z całkowicie nieznaną dziewczyną na której absolutnie niezależy. no i w innym mieście :D🖐️

Gość wheidfhw
margirit, jesteś feministką?

bardzo zmysłowe zdjęcie daję ci 10/10 -za wdziek, klasę, oraz szyk... ...że o BILACH juz nie wspomnę:classic_cool:

Gość a ten tutaj
mezczyzni to plec pikniejsza- bimpalek pedal jestes?:P

Gość a ten tutaj
moze zdjecie jej(wlasnosc) ale raczej nie ona na nim:P

Schlebia mi jak ktoś myśli, że to nie ja na zdjęciu. Także mów mi tak jeszcze :P

Gość a ten tutaj
pochodzi bodajze z amerykanskiej stronki- o ile pamietam:)

Gość wheidfhw
Twój feminizm - z pytania z pierwszego postu to aż bije - używasz podziału na płeć piękną i brzydką wymyśloną i lingwistycznie narzuconą przez feministki - skoro facet który twierdzi że mężczyźni to płeć piękniejsza to pedał to kim byłaby kobieta która by tak twierdziła?

ahahahaha ale żeś teraz pojechał/pojechała :)Mam oryginał tego zdjęcia i kilka innych ujęć. Także picuj dalej :P

z taką kobietą jak Ty, poszedłbym do łóżka nawet bez jąder:classic_cool:

moze to na tle psychicznym ale moim zdaniem kobieta ktora miala wielu partnerów sexualnych nie jest w stanie podniecic takiego faceta do erekcji sa tacy co brzydza sie takich kobiet i sa tacy co takie ich rajcuje mnie osobiscie odpychaja !!

Pytanie powstało z ciekawości CZYSTEJ.Płeć piękna/brzydka... właśnie mnie uświadomiłeś, że to feministki wymyśliły. Jednak się można czegoś tu dowiedzieć :P A co do faceta twierdzącego, że faceci to płeć piękniejsza to już nie moja brocha ;]

Gość wheidfhw
jestem kobietą. a Ty nie przeczytałaś/ nie zrozumiałaś 3 punktu.

lukaszsytuacja była taka.. chłopak się zakochał w mojej koleżance. Coś tam skowronki bla bla bla i w końcu ten moment. Okazało się to co napisałam. Potem jej ponoć powiedział, że to od dawna tak i, że chodzi z tym do lekarza. A mi szczena opadła jak to mi wygadała. Byłam zdziwiona szczególnie z tego powodu, że chłopak się odważył.

Gość a ten tutaj
dawaj te inne ujecia. ps. a ten co poi koty z krowich sutow to pewnie twoj stary?:D:P

...a ta koleżanka też taka ładna? jeżeli tak, to chętnie zastąpię tego impotenta:classic_cool:

wheidfhwwybacz za pomyłkę w odpowiedzi na 3ci punkt. Ja nie przywiązuję wagi do tego stwierdzenia o płci pięknej. I powiem Ci zadałaś trudne pytanie "kim byłaby kobieta" ... nie odpowiem, bo nie mam pojęcia. Ale odpowiadam na główne pytanie (po raz drugi) - nie jestem feministką

Gość a ten tutaj
to tylko kafe mysza ktora zajumala fote amerykance... nie podlizuj sie lamusie:)

Gość a ten tutaj
sram se do ryja:classic_cool:

Gość a ten tutaj
na pewno nikt sie nie domysli, ze to podszyw marny frajerku:D

Gość a ten tutaj
oki spox lasencja;)

ja wiem, że tu się bierze każdego za jakiegoś garbatego ;) Mycha też udowodniła, że to były jej nogi