Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

światełkoo

Yyy... Były :/ Pomocy ...

Polecane posty

Mam nadzieję, że mi pomożecie. Mój były facet cały czas mnie olewał od zerwania a teraz nagle zaczyna do mnie pisać... dzwoni jak jest pijany... O co znowu mu chodzi ?! Czego może ode mnie chcieć ?

Gość werra1122
Po pijaku coś sobie wkręca i dzwoni...;-) Po prostu!

Gość ojejejeje
Tez tak miałam, chcial mnie tylko przeleciec ... Przypominalo mu sie o mnie jak miał "chęć" . Powiedział mi to ostatnio, ze uwielbiauprawiac ze mną seks i mu się podobam fizycznie... Ale nic więcej.

Gość lno
ojejej - skad to znam?:D no wiec.. autorko, faceci jak sie rozstaja to nie chca tworzyc zycia z ta partnerka, nie kochaja jej.. a ze pisze wciaz do ciebie to chce cie zwyczajnie przeleciec albo zal mu sie zrobilo ze zostawil ciebie a teraz nie moze znalezc drugiej takiej co by dala mu dupy.

Gość ojejejeje
bo ma nadzieje,z e mu dasz:P

To normalne u alkoholika. Pewnie żałuje, użala się nad sobą. Jak będziesz odbierać i słuchać, będzie dzwonił częściej. Generalnie każdy kontakt w takim stanie jest bezsensowny,

Nie rozumiem tego człowieka... taki niezdecydowany raz za przeproszeniem ma na mnie wyjebane a raz nie i zrozumcie takiego.

Bawi się Tobą. A ty grasz w jego grę. Jeśli temu ulegniesz - uzależnisz się od niego psychicznie. Czy on lubi dużo i często pić?

Gość gość
podnoszę, jak to jest?ktos mial podobne doswiadczenia?

Gość gość
A jak dlugo byliscie ze soba? I ile juz nie jestescie ze soba? Jaki powod? Kto zerwal? Chce ci pomoc bo mam podobna sytuacje ze swoim bylym odezwal sie po 1,5roku heh przypomnial sobie. I wiesz jak tlumaczy wydzwanianie po pijaku? Ze mu wstyd i ze tylko w ten sposob mu odwazniej jest rozmawiac ze mna. Ze musial sobie wSzystko przemyslec itp nie byl z nikim przez ten czas (chociaz spokojnie mogl bo jest przystojny bardzo) ale ja sadze ze myslal ze bede latac za nim i go prosic heh i dal na wstrzymanie specjalnie zebym sie przestraszyla ze go na zawsze stracilam bo to ja zerwalam,a ja sie nie odzywalam hah wiedzialam ze predzej czy pozniej sie odezwie. Chociaz teraz jest w Angli..tam pracuje