Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmsds

Byliscie ofiarami w szkole?

Polecane posty

Gość mnie też bardzo dokuczali,
w moim przypadku winne są zaburzenia psychiczne lub neurologiczne

Gość Pomarańczowa Wariatka
Zdecydowanie, nauczyciele nie reagują, bo nie chce im sie użerać z młodzieżą, albo inne powody mają. Ja nie wiem. Myslalam ze szkoła ma uczyc i wychowywać. A nasza ani nie uczy, ani nie wychowuje. Wiem, ze od wychowywania są głownie rodzice. Ale jezeli dzieciak w szkole nie umie sie zachować, to kto ma go pouczyć? Inne dziecko, czy nauczyciel?

. Nauczyciele powinni reagować na zachowanie uczniów a nie to olewać. Powinni sprawić że dziecko miałoby do nich zaufanie i zgłosić się w problemie... Powinni a tak nie jest... A o podwyzki to potrafią walczyć skur......

Gość no ciekawe
czy jakis pedagog wypowie sie I zdradzi sekret, dlaczego jest przyzwolenie na gnebienie slabszych.

Gość masishia
Bylam ofiara w liceum i te czasy wspominam z trudem. Wysmiewanie sie ze mnie codziennie, plucie, kopanie, wrzycanie plecaka do smietnika. Mialam tradzik i smieli sie ze mnie, ze jestem brzydka, na przerwach wytykali mnie palcami, nikt nie chcial siasc kolo mnie, bo mowili ze smierdze. Bylo tego wiele, dzis mam 27 lat i bardzo czesto sni mi sie jeszcze szkola.

Ja jako nauczyciel raczej byłem oprawcą;). Zawsze był u mnie tęgi zamordyzm. Teraz jestem na emeryturze i nie mogę patrzeć na to co się w szkołach dzieje. Eh... Żebym był 20 lat młodszy to dałbym ja im popalić.

Gość nauczyciele to zwykle
zasrańcy którzy pewnie byli wyśmiewani bo byli kujonami lub co innego , i teraz cieszą się po cichu że to nie ich spotyka, ze dzieciarnia im nie zakłada wiader na łby , owracają od siebie uwagę

Gość szaramyszka37
no ja to miałam przesrane w szkole , to był horror