Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto odpowie!

Dlaczego szumi mój laptop??????

Polecane posty

Gość kto odpowie!

co jakiś czas słysze jakby się cos w moim laptopie uruchamiało - slysze wtedy takie silne szumienie ktore po jakims czasie znika, czasem trwa to dluzej, czasem krocej...i nie ma reguly jaka jest częstotliwosc tego uruchamiania - np. wlaczam sobie neta i siedze sobie przez 3 godziny bez zadnych szumow az tu nagle to sie zaczyna - lub od razu po kilku minutach od wlaczenia neta to sie uruchamia - nie wiem, od czego to zalezy, kiedys myślalam, ze moze to zalezy od stron internetowych jakie otwieram, ze sie cos laduje i dlatego szumi ale doszlam do wniosku, ze tu nie ma zadnej reguly. Moze to chore co teraz napisze ale czy to mozliwe zeby wlaczaly sie jakies ukryte szpiegujace programy, ktore jakims cudem znalazly sie w moim kompie? Wiem, mam paranoje ale po ostatnich trojanch ktore zlapalam jestem nadwrazliwa.

Gość wheidfhw
jaja sobie robisz? wiatraczek pracuje nie zauważyłaś nigdy wcześniej?

Gość kto odpowie!
nie, nigdy wczesniej nie zauwazylam tego

Gość kto odpowie!
ale dzieki za odpowiedz

Gość wheidfhw
to jest wiatraczek. przy starszych laptopach może szumieć dłużej

Gość kto odpowie!
moj laptop nie jest az tak stary...i dlugosc szumienia jest rozna, czasem krociotko czasem dluzej, czasem wogole nie slysze.

Gość wheidfhw
to poprawnie wg mojej wiedzy myślałam że jesteś jednym z tych zboczeńców którzy porzucają topik i zakładają identyczny jak im odpowiedź nie pasuje do jakiegoś utartego schematu :)