Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnadsjdbgash

GOŁĄBKI

Polecane posty

Gość jnadsjdbgash

witam.. chciałam sie dowiedziec czy jesli chce zrobić gołąbki, a mam trochę za dużą kapuste( miesci sie do garnka ale nie przykryje jej w całości wodą bo wystaje) to czy mogę ją por ozbierać na liscie i same liscie gotować? ijak długo? tak mniej wiecej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Foto

ostatnio byłam na komuni u rodziny od strony męża, gołąbki-masakra, w środku ryż zbity jak kula plasteliny!Ryż powinien być sypki ,na weselach czy na innych uroczystościach w lokalach zawsze ryż jest sypki i ja również robię takie gołąbki.Poza tym,przysmażam mięso mielone na patelni z cebulką,miele również kiełbasę,wszystko podsmażam i dopiero mieszam z ryżem na wpół twardym, gołąbki dochodzą później do siebie w piekarniku i są naprawdę pyszne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×