0marina0 0 Napisano Sierpień 16, 2012 Nie ważna metoda, ważna konsekwencja! Nowa grupa wsparcia poszukiwana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola89k 0 Napisano Sierpień 16, 2012 też mam taki zamiar ale zaczynam od 1 września Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figazmakiem123 Napisano Sierpień 16, 2012 ja sie przylacze :) mam do zrzucenia 14kg. Teraz waze 87kg, chce 73kg przy wzroscie 176cm. Pewnie bede potrzebowala wiecej (wlasnie okolo 20kg), ale na razie "tylko" do 73 i dalej sie zobaczy. :) A Wy jakie wymiary? Aha, no i ja bede na specjalnej diecie z vitalii. Slyszalyscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miodowocynamonowo 0 Napisano Sierpień 16, 2012 25kilo w zaledwie 4 miesiące? to trochę dalekosiężny cel, nie wiem po co się demotywować, załóż sobie lepiej spadek 15kilowy - jest bardziej prawdopodobny do osiągnięcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0marina0 0 Napisano Sierpień 17, 2012 6 kg na miesiąc to tak dużo? Myslałam, że jest to szybkie tempo, ale jak najbardziej osiagalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandziia 0 Napisano Sierpień 17, 2012 przyłączam sie ! jaką dietą to robicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0marina0 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Ja bym chciała dietę około 1000-1200kcal + basen 3-4 razy w tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juuuuujuuuuu 0 Napisano Sierpień 17, 2012 ja mam jakieś 7 kg jeszcze bede zagladać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach