Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_ja.

Jak zagadać do chłopaka na pewnym portalu? Jest pewien problem.

Polecane posty

Gość monika_ja.

spodobał mi sie, przystojny, z mojego miasta sama mam oczywiscie zdjecia, tylko problem w tym że mam trudności w kontaktach z płcią przeciwną... nie uważam sie za piękność, ale mam opinie dosc ładnej, tylko problem leży chyba w psychice... z kolegami którzy są brzydcy nie wstydzę się żartować, spotykać... a gdy taki ładny chlopak patrzy sie nam nie mam z tym problemy i zazwyczaj robie sie czerwona. czy powinnam sięgnąć po poradę do psychologa?

Gość agnes3243
mialas go juz w anusie ??

Gość Razr
W czym problem, przecież to internet.

Gość monika_ja.
Tylko chodzi o to że gdy dojdzie do spotkania z jakimś przystojnym chłopakiem od razu samoocena mi gwałtownie spada i zaczynam się zachowywać jak wypłoch np. robie sie czerwona, duszności, a jak juz dojdzie do zbliżenia (miałam już taki przypadek) strach mnie paraliżuje. Natomiast mam duzo kolegów po prostu przeciętnych bądź brzydkich czuję sie przy nich jak zupełnie inna osoba, żartuję, nie ma momentu w którym bym sie nie śmiała... Nie wiem co mi jest... Skąd takie dwie rozbieżne osobowości w ciele jednej osoby?

Gość mgr. Alina Boss-Szefowska 666
Wpisz se w google Jonasz Bajer, albo Marek Bajerowicz! To ten sam facet jest lewy! Leń, przekrętas i troll niemiecko-angielski z USA! Jego gg to 5473221 On lubi bajerzyć und knurzyć and kwaterzyć! Żony on nie posiada i nie chce, bo sam się wykastrował!

Gość Agitella12345
mam ten sam problem z niska samoocena. Oczywiscie kolejnym skutkiem jest popadanie niesmialosc. Nie jestem expretka, ale jedno jest pewne: On moze jest zewnetrznie przystojny, ale jaki jest w srodku? Pomysl co by bylo gdyby On popadl w niesmialosc? Jakbys sie wowczas czuła? Jak byś się wówczas zachowała? Czy warto popadać w nieśmiałość zamiast podjąć próbę bycia sobą? Chyba lepiej zeby polubil Cie za to jaka naprawde jestes. Dasz sobie rade!Zobaczysz! A jezeli nie jestes gotowa na spotkanie to napisz mu o tym, ze bardzo chetnie ale narazie chcialabys poznac go mailowo czy jak tam sie komunikujecie. Daj sobie czas

Gość Agitella12345
Facet któremu naprawdę się podobasz przystanie na taki uklad, tak poznalam mojego obecnego faceta. Dal mi duzo czasu

Gość co to jest to PUA ??
to znaczy ze tymi brzydkimi gardzisz :O oj niedobrze;d nie dobra ty!

Gość He4
Skoro przy tych brzydkich nie jesteś nieśmiała, to weź sobie za chłopaka któregoś z nich, a nie wymyślasz problemy.

Gość Agitella12345
to co atrakcyjne dla jednych dla drugich wcale nie musi byc takie

Pewnie działa to w tą stronę, że jeśli mężczyzna ogólnie wydaje się jej bardziej atrakcyjny niż ona, to boi się z nim nawet rozmawiać. Inteligencja też podwyższa atrakcyjność, więc założyłam, że kogoś inteligentnego też będzie się bała.

Ile masz lat Monika? Bo jeśli jesteś nastolatką, to może to być związane z dorastaniem i tym, że dopiero "oswajasz" się z płcią przeciwną, jeśli tak, to wszystko się potem zmienić może.

hahaha upupupu nie wiem jak to zrozumiałaś, ale chyba jakoś pokrętnie i źle, bo nigdzie tu nie napisałam, że głupi=brzydki. a atrakcyjność człowieka nie musi być tylko fizyczna. ;)