Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

dlaczego na tym forum jest coraz więcej dziwnych ludzi?

Polecane posty

Gość tutka z ogródka
to straszne, porozmawiajmy o tym

Mario 85 to było do mnie? następna która nie ma co robić w wakacje? tutka z ogródka nie za bardzo cię rozumiem

to jeszcze nic. Ja udzielałam się wątku, w którym kobieta opisywała jak mąż ją maltretuje. Ludzie tak ją zwyzywali, że naprawdę się zdziwiłam, zniesmaczyłam, przestraszyłam. Co dziwne kiedy napisałam, że jak tak mogą i że nimi gardzę, odraz wszyscy zrobili się milutcy i zaczęli sypać poradami...

Miła_dżdżowniczka dzięki faktycznie masz rację Sracz Polski a ty co facet? fakt racja...czują sie anonimowi. ja staram sie być osobą kulturalną ale nie miła sie robie jak mnie ktoś od debila wyzywa? Sracz Polski podaj przykład kiedy kogoś wyzwałam od debila (atakując go nie przy obronie) no i co? zatkało?

Gość malephisjumm
Armaid, to tylko dwa komenty, a ty sie zachowujesz jakby ci matke zgwalcili.

malephisjumm no niby 2 ale to tylko 1 temat. ciocia mnie prosiła żeby sie spytać na temat porodów (już nie pamiętam co) to tak pojechali i naubliżali...to było straszne

Miła_dżdżowniczka dzięki. ja po prostu nie wiem. wstawić temat i wszyscy ubliżają a to nie jest przyjemne. dziękuję i uważam że masz racje (dzięki za ten link już jestem prawie w połowie:))

Sporo w tym linku jest, rozwlekły temat, sama chyba nie czytałam wszystkiego, ale chyba nic tutaj lepiej nie obrazuje, właśnie tego problemu, który poruszyłaś. A czasem jeszcze gorzej jest kiedy się człowiek wda w dyskusję.;)