Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rymmelto

"Partnerka do wynajęcia" - problem.

Polecane posty

Gość rymmelto
Teoretycznie bym mogła. Ale nawet w ten weekend - mam straszną ochotę iść na to wesele, jak sobie myślę że tyle łatwych pieniędzy mi przepadnie...

Gość arya
tak placa napewno po tysiac czy dwa za stanie przy stolu z lampką wina...bardzo wiarygodne.

Tak, ale mówię tylko że zmieniła by towarzystwo i dostała 4razy więcej. To jest fenomen tej branży - nie dajesz dupy a zarabiasz nawet więcej niż prostytutka :)

Gość rymmelto
Wiadomo, że to nie jest zajęcie na stałe... Kiedyś przecież będe chciała mieć faceta czy cokolwiek i to się będzie musiało urwać. Ale teraz dobrze mi to się kręci, praktycznie co tydzień mam ustawione różne imprezy, czasem się na nich świetnie bawię. Uwielbiam prowokować byłe dziewczyny moich partnerów, czuję się dowartościowana jak widzę, że koledzy są zazdrośni o "tak fajną koleżankę", a rodziny mnie akceptują. Chociaż wiadomo, że bywa różnie, były i takie imprezy z których miałam ochotę uciec z płaczem.

Gość rymmelto
Tyle, że czesto jestem mylona z prostytutką. Codziennie ma poczcie mam zapytania o bardziej niegrzeczne zdjęcia. Faceci pytają co jest zawarte w pakiecie imprezy ze mną. Często wulgarnie.

Gość rymmelto
Pewnie, że nieraz mi się podobali. Jak czasem spędzam z chłopakiem 3 dni, a okazuje się przystojny, zabawny i bystry to aż mam ochotę się z nim jeszcze kiedyś umówić. Przecież niejednokrotnie całowałam się z klientami. No ale ja w tym momencie nie mogę mieć faceta, a poza tym fundamenty są kiepskie:D

Gość teoretka widac, ze zazdrosna
:D