Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracę kontrole

Proszę o radę,zakochałam się w kimś z internetu

Polecane posty

Gość tracę kontrole
DOKŁADNIE!zakochalam sie w literkach i to jest najgorsze, ta bezsilnosc :( dsdddsds wiesz ja kiedyś też rozmawiałam z gościem,tez dni i noce przegadane ,zaczal sie odsuwac ale mowil ze wszystko ok i wierzylam w to.ktoregos dnia poprostu przestal reagowac na telefony a na gg nie wchodzil. zaczelam sie martwic... miesiac pozniej opis na gg " kocham Cię Aniu :* " (oczywiscie ja jestem Kaska) tez bolalo jak cholera,nie moglam zapomniec... wydaje sie ze zaslugujemy na wiadomosc ale kiedys na czacie rozmawialam z kolesiem i spytalam co o tym sadzi,powiedzial ze wedlug niego to najlepsze wyjscie ,pozatym nie mial zadnych zobowiazan wobec tej osoby. totalny brak empatii,chamstwo w czystej postaci. najgorsze jak jestesmy blisko z ta osoba,bol jest podwojny.tez to przerabialam...no coz.. mysle kochana ze chociaz jest ciezko to juz lepiej niz na poczatku? :) daj czasowi czas:*

Gość Poważna Kobieta
uważaj dziewczyno. Opowiem Ci swoją historię z netu. Wszystko zaczęło się 14 miesięcy temu i tkwie w tym dalej jak kretynka bo naprawdę się zakochałam. Na początku długie rozmowy na gg, potem godzinne rozmowy telefoniczne codziennie, po 4-6h na dobę!!! Wiedział o mnie juz prawie wszystko ja o nim też. ZAKOCHAŁAM SIĘ.. Mieliśmy się spotkać 3 razy za każdym razem coś ważnego stawało na przeszkodzie i do spotkania do tej pory nie doszło. A dzieli nas 1600km. Pogodziłam się z tym już w lutym że ja go nigdy na oczy nie zobaczę, że będzie dla mnie wielkim epizodem w zyciu o którym nigdy nie zapomne..bo nie zapomnę go nigdy. Ile ja nocy prze ryczałam przez to wszystko, ile razy zawzinałam się że nie odpiszę jak napisze, i tak zawsze odpisywałam:-( nie ma dnia bym o nim nie pomyślała chociaż teraz i tak nie jest tak że myślę o nim non stop. Dodam,że nie jestem małolatą on też nie..Wydawało mi się że jestem poważną kobietą, która wie czego chce i jakby mi ktoś miesiąc przed poznaniem jego powiedział że zakocham się w facecie którego nawet nie widziałam wyśmiałabym go.. Teraz ten temat nie jest dla mnie zaskoczeniem, ale jeśli mogę Ci coś doradzić spotkaj się z nim jak najszybciej albo po prostu wykreśl z listy kontaktów.

Gość Poważna Kobieta
A dziś przeklinam dzień po cichu w sercu kiedy zaczęłam z nim niewinnie rozmawiać o pierdołach tak naprawdę...

Gość mała MIIIIIIIII
UPUPUP

Gość rttesres
najlepiej sie spotkac i rozrczarowac inaczej umrzemy z poczuciem niespelnionej milosci bo to jest wyobrazony obraz milosci a nie do tej konkretnej osoby dlatego tak silny bo idealny

Gość dziwny_ten_swiat
Nareszcie ktoś to mądrze podsumował (wyżej). Dlatego też proponuję zamontować jakąś kamerkę w domu osoby, która wzbudza twoje zainteresowanie. Skąd weźmiesz adres? Proste, włam się tej osobie na kompa i już po samym szpiegowaniu w sieci będziesz bardzo dużo wiedzieć ;) Możesz pierwszego lepszego informatyka o to poprosić albo wykupić specjalny program na własną rękę. Wtedy, oprócz śledzenia każdego kroku w necie, uzyskasz adres *ofiary* i tam już poprosisz specjalistę od tego by zamontował podgląd. Wiem, że to drogie, ale pomyśl sobie, że taką kamerkę potem zdemontujesz i będziesz miała na następne *razy*, dla kolejnych podobnych przypadków, więc rozkładając taki zakup na lata, wychodzi bardzo korzystnie. Dowiesz się czy ktoś nie jest zbokiem, psychopatą, obejrzysz go w codziennych sytuacjach, no i oczywiście nagie ciało. Któż z nas kupowałby kota w worku?! Wiem, że brzmi komicznie, co najmniej jak casting na partnera życiowego, ale w dzisiejszych pokręconych czasach nawet kolegów/kochanków/znajomych dobiera się w ten nowoczesny sposób - zwłaszcza jeśli ktoś jest zabiegany i nie chce tracić swego cennego czasu na spotkania z.. dajmy na to kimś, kto okaże się pod przykrywką kultury itp., patologią :) Polecam. Kolega zrobił taki *psikus* pewnej dziewczynie. Szkoda, że ta bidulka nie zrobiła tego i jemu, bo wcale święty nie był.