Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotye. amber

kobiety ktore zalują, że wyszły za obecnego męża

Polecane posty

Gość księżniczka Króla Artura
lllllllana jestem 5 lat poslubie znamy się 8 3 lata przed slubem był inne niż 5 po slubie co do kolegi ja nawet nie chciałam się przekonywać czy czuje coś wiecej po co zeby mnie bardziej bolało co mi da romans po co on mi skoro tak wybrałam tak muszę zyć

dobrawka nie pozwól sobie na takie traktowanie pracujesz ??

Gość gotye. amber
mowi sie z e po slubie wszystko sie zmienia. jak w zwiazku bylo slodko to po slubie bedzie koniec slodkosci. ja wierze ze u mnie bedzie na odwrot. w narzeczenstwie slodko nigdy. a po slubie bedziemy dobrym malzenstwem. ja mam 22 lata.

Gość Dobrawka88
nie mam jak, siedze z 2letnia cora:( musze skonczyc kurs prawka zeby isc do pracy bo mam wszedzie daleko:( wiecie co jest najgorsze, ze ja nadal go kocham, chcialabym zeby sie zmienil,

Gość Jak to co?
Dobrawka - to jakiś koszmar ...

Gość Dobrawka88
tylko, ze ja nie umiem sie obudzic z niego

amber nie bedzie po slubie zawsze jest gorzej u mnie w narzeczeństwu nie było super a teraz jest coraz gorzej dobrawka teżmam małe dziecko ale pracuje idz szybko do pracy staniesz sie nie zalezna z swoją kasąkolezankami/kolegam bedziesz miała swoj swiat :) jak swoją prace kocham a mina meża jak mnie widzi taką inna nie zależną itp jest bezcenna

Gość narzeczona-niestety
Dobrawka ratuj sie. łatwo tak sie mówi ale walcz o siebie. Ja właśnie temu ciągne swój związek, bo boję sie (wybacz Dobrawka) że trafie na taki typ jak twój.

Gość llllana de l la
dzięki Księżniczko, przemyślę to co napisałaś. Dobrawka= nie odzywaj się do niego wcale, może poczuje jak to jest mieć was daleko

dobrawka maz stawia warunki bo wie ze on ma kase ratuj się masz mame kogoś z kim dziecko zostawisz też mieszkam na wsi pracuje w miescie jak sie chce wszystko można nie ma rzeczy nie możliwych

Gość Jak to co?
W dzisiejszych czasach trudno znaleźć uczciwego i dobrego męża, który będzie też odpowiedzialnym ojcem...

llllana nie zostawiaj faceta przełóż ślub daj sobie czasu

Gość Jak to co?
Dobrawka - to prawda, nie odzywaj się do niego, może zastanowi się dlaczego? ;-)

Gość VFRGGGGER
KTOS KIEDYS DOBRZE NAPISAL! JESLI KOBIETA MA WATPLIWOSCI = TO ZNACZY ZE MA RACJE! MYSLCIE!

Gość gotye. amber
mysicie ze tak latwo jest to zakonczyc? mieszkam na wsi. tutaj wszyscy wszystkich obgaduja. zniszczą mnie. a rodzina? uwielbia go. nie wybaczą mu ze go zostawilam. a ja z nim jestem juz 5 lat. i go kocham. ale nigdy nie bylam z nim szczesliwa. sporadycznie tylko. toksyczny zwiazek.

Gość Jak to co?
Albo niech zobaczy jak przyszły mąż odzywa się do swojej matki :-)

Gość Jak to co?
Amber jeśli go kochasz, to raczej nie zostawisz...

Gość VFRGGGGER
gotye. amber TO KURVA MECZ SIE Z NIM TYLKO DLATEGO, BO CO SASIEDZI POWIEDZA DURNA CIPO

Gość gotye. amber
i kogo potem znajde? gdzie?

Gość VFRGGGGER
gotye. amber i kogo potem znajde? gdzie? BRAK SLOW NA TAKA TEPOTE JAK TY 🖐️

amber nie wychodz za mąż z braku alku jaby mi ktoś powiedziął ze znajde goscia i bede pracowała w takieje firmi itp to by mu sie kazała na głowe leczyć a jadnak tak się stało i gdybym była wolna bylibysmy dziś razem

Gość gotye. amber
to straszne:(

Gość Jak to co?
amber - sama sobie zaprzeczasz... Piszesz, że on jest dobrym czowiekiem, ale za chwilę, że nie szanuje Ciebie, jest beznadziejny w łóżku i kompletnie się nie dogadujecie.... Czy taki dalszy związek ma sens? Chyba nie za bardzo....

Gość pogadałbym bo lubie
amber tym małżenstwem strzelisz sobie w kolano. jestem facetem mam prawie 40 lat i widziałem juz nie jedno, uciekaj od tego kolesia jak nadjadalej. Lej na opinie na wsi, jak sie nie bedzie wam ukadało to dopiero bedzie pozywka dla plotkar. Zreszta co ja sie bede pocił i tak na własne zyczenie spieprzysz sobie zycie

Gość marllyn
Amber nie ucz sie na własnych błędch, ucz się na cudzych a unikniesz wielu problemów i straconych lat. Jesteś taka młoda szukaj dziewczyno dalej. Tego kwiatu to pół swiatu!

Gość Jak to co?
amber - pamiętaj: dobry człowiek nie rani najbliższych mu osób... Twój już teraz to robi.... Pomyśl, co będzie potem?