Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrady2012

Czy sa tu ludzie ktorzy nie zdradzaja swoich partnerow?

Polecane posty

Gość zdrady2012

zastanawiam sie czy istnieja takie osoby caly czas trafiam na doopkow Chcialabym miec partnera ktoremu moglabym ufac ,ale w dzisiejszych czasach jest ciezko komukolwiek zaufac

Gość Gdybym miał dziewczynę to
mógłbym Tobie udowodnić, że są takie osoby. Ale uwierz są tyle, że jest ich mało.

Gość ja nie zdradzam
swojego narzeczonego i wiem że on mnie też

Gość zdrady2012
Faktycznie malo skoro dopiero mam jedna odpowiedz :p

Gość zdrady2012
a sprawdzilas czy cie nie zdradza dopoki ja nie sprawdzilam tez myslalam ze jest w porzadku :(

Gość zapewniam Cię że są
Miałam kilku partnerów ... i żadnego nie zdradziłam. Teraz też jestem w związku i nie mam nawet myśli o zdradzie. Moim zdaniem gdy człowiek zaczyna nawet myśleć o tym by zdradzić partnera/-kę to znak, że już tej drugiej osoby nie kocha więc pora zakończyć związek.

Gość ja nie zdradzam
nie sprawdzałam wiem że tego nie robi widzę jak mu na mnie zależy planujemy ślub w sylwestra mi się oświadczył staramy się o dziecko a ty po czym poznałaś że cię zdradza

Gość pewne zasady są niepodważalne
zasada nr 1 nie umawiać się z zajętymi ( i to nie tylko w związku małżeńskim) a potem zasada nr 2,3,4...

Gość zdrady2012
zobaczylam ze ma nowe Badoo gdzie ma napisane jestem singlem rzukam przyjazni i wiecej .... zalamka

Tak, są. Ja nie zdradzam, mąż nie zdradza. Mamy swoje zasady i poglądy i fajnie nam z tym. Ja bym męża w życiu nie zdradziła. Nie czuję takiej potrzeby, wręcz czuję wstręt na myśl o tym, ze mogłabym być tak blisko innego chłopa :D

Gość zdrady2012
myslalam ze juz nie ma takich osob a jednak mysle ze jeszcze wiecej ich uzbieram :)

Gość dkfsifoj
nie ma, same kurwy i złodzieje!

Gość zdrady2012
ciezko zaufac jak facet ci mowi jestes ta jedyna ,kasuje dla ciebie profil ,nie wyobrazam sobie zycia bez ciebie po czym ja po paru dniach go widze na nowym profilu jako singla! i jak tu ufac

Gość dkfsifoj
dlatego nienawidzę facetów. chuje!

Gość Kar.ii
zapewniam Cię że są Miałam kilku partnerów ... i żadnego nie zdradziłam. Teraz też jestem w związku i nie mam nawet myśli o zdradzie. Moim zdaniem gdy człowiek zaczyna nawet myśleć o tym by zdradzić partnera/-kę to znak, że już tej drugiej osoby nie kocha więc pora zakończyć związek. święte słowa. Ciągnięcie związku na siłę = zdrada

Gość O co lotto?
Ja nie zdradzam.I też nie wiem jak to możliwe,żeby pozwolić być komuś aż tak blisko,żeby doszło do zdrady jeśli jest się w związku?!świat oszalał...Czasem się z partnerem zastanawiamy czy my jesteśmy nienormalni czy wszyscy naokoło?

Gość KASIA @@@
Nigdy nie zdradzalam partnerow z ktorymi bylam. Teraz mam od 8 lat wspanialego meza, ktorego bardzo kocham z wzajemnoscia i nawet nigdy mi przez mysl to nie przeszlo... On tez jest mi wierny a wczesniej niestety roznie to bywalo z moimi eks